Skip to main content

FASHION RADAR

O οίκος Balmain ετοιμάζει το πιο μοναδικό show μετά το lockdown

Πώς ακριβώς θα πραγματοποιηθεί το cruise show τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα



 

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος!
Η αισιοδοξία και η δημιουργικότητα, καθώς επίσης και η θέληση για σκληρή δουλειά έχει επιστρέψει για τα καλά στον σύγχρονο κόσμο της μόδας. Πολλοί ήταν οι οίκοι που πήραν την απόφαση τους να συνεχίζουν το ταξίδι τους, μακριά από τις εβδομάδες μόδας… Ωστόσο οι περισσότεροι οίκοι, βρίσκονται και πάλι έτοιμοι, έχοντας πάρει το χρόνο τους και κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές, να μεγαλουργήσουν στην νέα πραγματικότητα.

Όσοι θα βρίσκονται στο Παρίσι την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πραγματικά ξεχωριστή performance: O οίκος Balmain έχει ετοιμάσει ένα πλοίο, το οποίο θα διασχίσει τον Σηκουάνα την Κυριακή το απόγευμα και θα είναι γεμάτο μόδα και μουσική! Ως στόχο θα έχει να κάνει λίγο πιο ανάλαφρη την περίοδο του lockdown στο Παρίσι και να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και συμπαράστασης στο Γαλλικό φανατικό κοινό της μόδας.

https://www.instagram.com/p/CB-efQTI4tC/

Αυτό θα συμβεί την παραμονή της ψηφιακής Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού (στην οποία θα παρουσιαστούν οι ανδρικές συλλογές και οι κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής).

Το όνομα του πλοίου είναι "Balmain Sur Seine” και μάλιστα θα τραγουδήσει η Γαλλίδα Yseult, ενώ θα συνοδευτεί και από ένα χορευτικό έκπληξη. Τα μοντέλα θα φορούν ρούχα από τα αρχεία του οίκου, ανάμεσα στα οποία και κάποια από αυτά του ίδιου του Pierre Balmain, αλλά και των διαδόχων του, Erik Mortensen, Oscar de la Renta και φυσικά του Olivier Rousteing.

https://www.instagram.com/p/B--atn4IXkf/

"O Balmain έχει να κάνει με την αισιοδοξία και μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο θέλησα να φέρω την αισιοδοξία για την οποία το brand έγινε διάσημο" είπε ο Olivier σχετικά με το ξεχωριστό του εγχείρημα.

Ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει το σόου, καθισμένος στις όχθες του Σηκουάνα και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας. Τέλος ο κορυφαίος Γαλλικός οίκος μόδας έχει επιβεβαιώσει τα πλάνα του να παρουσιάσει ένα show τον Σεπτέμβριο, στο πρόγραμμα της ready-to-wear Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, το οποίο φυσικά θα συνοδεύεται και από μια ψηφιακή πλατφόρμα για όσους δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών. Η αποκάλυψη αυτή ακολούθησε την ανακοίνωση της Fédération de la Haute Couture et de la Mode ότι η Εβδομάδα Μόδας του Σεπτεμβρίου θα γίνει κανονικά.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου