Skip to main content

FASHION RADAR

Πως να φορέσω μακριά φούστα το χειμώνα

10 φορές που μάξι φούστες μας εντυπωσίασαν σε χειμερινά looks



 

Μπορεί τις μακριές φούστες να τις έχεις συνδυάσει με τα καλοκαιρινά outfits σε νησιά και διακοπές, ωστόσο δεν έχουν λείψει από χειμερινές συλλογές σε επιδείξεις κορυφαίων σχεδιαστών. Έχουν επίσης πρωταγωνιστήσει και σε χειμερινά/ φθινοπωρινά street style looks, τα οποία άμεσα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και έκαναν την maxi skirt, ένα από τα must haves της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας.

 

 

 

 

 

 

Με ψηλές μπότες, είτε με sneakers

Οι τρόποι που μπορείς να την φορέσεις και να την συνδυάσεις είναι σίγουρα πολλοί. Σημασία έχει να βρεις αυτόν που σε εκφράζει καλύτερα, νιώθεις πιο άνετα και τέλος, σε κολακεύει περισσότερο απ’ όλους. Την έχουμε δει σε Εβδομάδες Μόδας να φοριέται με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς τρόπους, την έχουμε επίσης δει να φοριέται άλλοτε με sneakers, είτε με ψηλές μπότες, είτε με loafers ακόμη και με cow boots και σε κάθε σύνολο να δίνει διαφορετική αισθητική και δυναμικότητα.

 

 

Με loafers είτε με cow boots

Eκτός όμως από τα sneakers, τις μπότες, τα πουλόβερ και τα τοταλ looks, μια μάξι φούστα μπορεί κάλλιστα να δώσει έναν bohemian chic στην φθινοπωρινή/ χειμερινή σου εμφάνιση και να ταιριάξει ιδανικά με boho style κοσμήματα.

 

Κάπου εδώ όμως, αξίζει να παρατηρήσουμε πως τα τελευταία χρόνια, η μάξι φούστα έχει περισσότερο αντικατασταθεί από την midi φούστα και αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα τον χειμώνα. Αντί να φτάνει το μήκος της φούστας κοντά στον αστράγαλο, βρίσκεται πιο κοντά στο γόνατο και ταιριάζει ιδανικά με ψηλές μπότες για τις χειμερινές σου εμφανίσεις. Επομένως αν η μάξι φούστα σου φαίνεται αρκετά risky για τον χειμώνα, μπορείς να επιλέξεις τις midi για πιο safe αποτέλεσμα.

 

 

 

Με πουλόβερ και μεταξωτή maxi skirt

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε και έναν από τους αγαπημένους street style συνδυασμούς, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξωτή maxi skirt, με αθλητικά παπούτσια και πουλόβερ. Ξεκάθαρα ένας από τους αγαπημένους και πιο διαδεδομένους χειμερινούς συνδυασμούς μιας μακριάς φούστας.

 

 

 

Σε total look

Στις πασαρέλες την έχουμε δει επίσης να πρωταγωνιστεί σε χειμερινές συλλογές και να δίνει ένα πολύ δυναμικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για total look. Όπως για παράδειγμα, ένα total leather και μαύρο σύνολο με δερμάτινο σακάκι, δερμάτινες μπότες και φυσικά δερμάτινη μακριά φούστα.

 

 

 

Φυσικά μπορεί να αποτελέσει και το αγαπημένο σου piece για πιο ιδιαίτερες και επίσημες περιστάσεις, αν και τους τελευταίους μήνες… τέτοιες περιστάσεις τις έχουμε ξεχάσει. Οι εμφανίσεις όμως από κοσμικά events και μάξι/ midi φούστες έχουν ακόμη αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους.

 

 

 

Σε knit σύνολα

Τέλος κυριάρχησαν αυτήν την σεζόν και τα knit σύνολα, και μάλιστα αυτά τα οποία είχαν να κάνουν ξανά με μακριές φούστες. Επέλεξε ένα πλεκτό και άνετο σύνολο από μπλουζάκι και midi πλεκτή φούστα και απογείωσε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. Μη ξεχάσεις να προσθέσεις τα απαραίτητα αξεσουάρ!

πηγή φωτογραφιών: pinterest

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Dua Lipa αναδεικνύει μια νέα χρήση για τις ζώνες

Άλλο ένα πρωτότυπο στυλ από την Dua Lipa που θα θες να υιοθετήσεις

FASHION RADAR

Η Taylor Swift ανέδειξε μόλις την it τσάντα που θα θες να αγοράσεις asap

Αυτή η γαλλική μάρκα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών πολλών γυναικών

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024