Skip to main content

FASHION RADAR

«Δεν χρειάζεται να βάζεις ταμπέλες στον εαυτό σου, δεν είμαστε φτιαγμένοι από πέτρα» Lily-Rose Depp

Πήρε τα καλύτερα στοιχεία από τους γονείς της και συνεχίζει να φτιάχνει μια ταλαντούχα και πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα



Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και η αλήθεια είναι ότι είτε έμοιαζε στον μπαμπά της είτε στη μητέρα της, θα είχε μερικά καλά γονίδια για να πάρει. Λαμπερή, ταλαντούχα, στηρίζεται στα πόδια της και αφήνει ήδη το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η Lily-Rose Melody Depp γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1999 και είναι Γαλλοαμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, με γονείς τον Johnny Depp και τη Vanessa Paradis. Η Depp ξεκίνησε την καριέρα της με μικρό ρόλο στο Tusk (2014) και συνέχισε να πρωταγωνιστεί στα ιστορικά δράματα όπως το The Dancer (2016), στο οποίο έπαιξε Isadora Duncan, και τα Planetarium (2016) και The King (2019).

Έχει προταθεί για δύο βραβεία César για την πιο υποσχόμενη ηθοποιό, για τις ερμηνείες της στο The Dancer and A Faithful Man (2018). Ενώ από το 2015, είναι πρεσβευτής της μάρκας Chanel. Η Depp ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στο Tusk, που έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2014. Έπαιξε μαζί με τη φίλη της Harley Quinn Smith, τον πατέρα της και τον σκηνοθέτη της ταινίας Kevin Smith.

Τον Μάιο του 2016, το The Dancer, έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών στην κατηγορία Un Certain Regard. Η ταινία είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Stéphanie Di Giusto. Για την ερμηνεία της στην ταινία, η Depp ήταν υποψήφια για την πιο υποσχόμενη ηθοποιό στα 42α Cess Awards και για την πιο υποσχόμενη ηθοποιό στα 22α Lumières Awards. Την ίδια χρονιά, οι Depp και Natalie Portman συμπράττουν στο Planetarium της Rebecca Zlotowski ως δύο πνευματικές αδελφές στη Γαλλία της δεκαετίας του 1930. Ήταν η Portman που επέλεξε την Depp για να παίξει τη μικρότερη αδερφή της στην ταινία. Η ταινία είχε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο του 2016.

Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε μαζί με τον Timothée Chalamet και τον Robert Pattinson στο The King, όπου υποδύθηκε την Catherine of Valois, σε σκηνοθεσία David Michôd. Είχε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο του 2019 και διανεμήθηκε από το Netflix από τον Νοέμβριο του 2019.

Θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ sci-fi του Neil Burger Voyagers μαζί με τους Colin Farrell, Tye Sheridan, Isaac Hempstead Wright και Fionn Whitehead. Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον George MacKay στο Wolf της Nathalie Biancheri, και σε μια χριστουγεννιάτικη κωμωδία, το Silent Night, με την Keira Knightley και τον Roman Griffin Davis. Ενώ είναι έτοιμη να επαναλάβει το ρόλο της στο Tusk and Yoga Hosers στο Moose Jaws.

Σήμερα με αφορμή τα γενέθλιά της θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές της φράσεις:

«Είμαι Δίδυμος, κι άρα πολύ αυθόρμητη».

 

«Ακριβώς όπως ισχύει για το φαγητό, θα μπορούσατε να πιστεύετε ότι το φυστικοβούτυρο είναι το αγαπημένο σας φαγητό για 5.000 χρόνια και, στη συνέχεια, να πείτε «Μου αρέσουν καλύτερα τα μπιφτέκια», ξέρετε; Απλώς προσπαθούσα να πω ότι τα παιδιά και οι άνθρωποι γενικά δεν χρειάζεται να βάζουν τον εαυτό τους σε κουτάκια και να πρέπει να δηλώσω, «είμαι straight» ή «είμαι γκέι» ή «είμαι οτιδήποτε».

«Δεν χρειάζεται να βάζεις ταμπέλες για τον εαυτό σου, γιατί δεν είμαστε φτιαγμένοι από πέτρα. Είμαστε τόσο ρευστοί ενώ υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση στα παιδιά να μπουν σε κουτάκια και να λένε, “Αυτό είμαι. αυτό μου αρέσει"».

 

«Η μαμά μου μου έδωσε ένα φόρεμα Chanel όταν ήμουν μικρή. Ένιωσα ξεχωριστή. Νομίζω ότι όλοι αισθάνονται ξεχωριστοί φορώντας Chanel».

 

«Το να νιώθεις ελεύθερα και άνετα στο δέρμα του χαρακτήρα που υποδύεσαι είναι τόσο σημαντικό».

«Η τέχνη είναι μια τόσο προσωπική εμπειρία, προσπαθώ πραγματικά να φτιάξω το δικό μου δημιούργημα».

 

«Έχω μια καλή στιγμή όταν παίζω, και η κατώτατη γραμμή, θέλω απλώς να απολαύσω τον εαυτό μου και να είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, και η υποκριτική με κάνει ευτυχισμένο. Μου αρέσει και είναι ένας καλός τρόπος να ξεφύγεις από τον εαυτό σου. Γίνεστε κάποιος άλλος για λίγο, και είναι πολύ διασκεδαστικό.

 

«Μεγάλωσα με το τσίρκο των μέσων ενημέρωσης. Όλη μου τη ζωή. Οι γονείς μου ήταν πολύ ήρεμοι με τους φωτογράφους, τους θαυμαστές και όλα αυτά. Αλλά κατάλαβα αμέσως ότι δεν είχα κάνει τίποτα για να αξίζζω αυτήν την προσοχή. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί, θα είναι εκεί. Δεν το επέλεξα. Δεν πρέπει να το πάρεις πολύ σοβαρά. Πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου. Και να μείνεις ήρεμος».

«Μπορώ να παίζω κάθε μέρα γιατί μου αρέσει. Είναι τόσο απελευθερωτικό. Μπορεί να είναι σπάνιο, αλλά υπάρχουν ορισμένες στιγμές που πραγματικά δεν αισθάνεσαι σαν ο εαυτός σου. Όταν είσαι τόσο μέσα στον χαρακτήρα, είναι το καλύτερο συναίσθημα που νιώθεις ποτέ. Το λατρεύω. Ακόμα κι αν αυτές οι στιγμές έρχονται μόνο μία φορά την ημέρα ή κάθε δεύτερη μέρα, αξίζουν τον κόπο».

 

«Είμαι πολύ προσεχτική σχετικά με αυτό που θα ανεβάσω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εαυτό μου. Αλλά γι' αυτό και μου αρέσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: γιατί αισθάνομαι ότι είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να ελέγξω ως προς τη δική μου εικόνα».

 

«Θα είχα λιγότερο άγχος χωρίς κοινωνικά μέσα. Φοβάμαι συνεχώς για το τι μπορεί να ανεβάσουν οι άλλοι για μένα. Είναι σαν να φοβάσαι ότι θα πατήσεις πάνω σε γυαλί».

«Οι γονείς μου δεν ήταν πολύ αυστηροί. Πάντα με εμπιστεύονταν στο να είμαι ανεξάρτητη και να παίρνω τις δικές μου αποφάσεις. Δεν υπήρχε πραγματικά κανένας λόγος για να επαναστατήσω απέναντί τους».

 

«Ποτέ δεν μου άρεσε να αποκαλύπτω πάρα πολλά για τον εαυτό μου. Μόλις αρχίσεις να αφήνεις τους ανθρώπους να κοιτάζουν τη ζωή σου, τότε θέλουν όλο και περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Charlize Theron, Serena Williams, Rosalía και Zendaya κλέβουν τις εντυπώσεις στο party του LVMH για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Λίγο πριν τη μεγάλη τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας, ο LVMH διοργάνωσε ένα λαμπερό party με A list celebrities της διεθνούς σκηνής

FASHION RADAR

Εν αναμονή της 4ης σεζόν του Emily in Paris θυμόμαστε τις best fashion moments

Η Lily Collins έδωσε όλες τις πληροφορίες για τη νέα σεζόν

FASHION RADAR

8+1 fashion κανόνες για να βρεις το τέλειο outfit για ένα γάμο

Μικρά tips για να κάνεις μια αξέχαστη εμφάνιση! 

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Πες μου αν μ’ αγάπησες όσο ο ήλιος την αυγή / πες μου αν μ’ αγάπησες όσο η νύχτα την σιωπή» Παύλος Σιδηρόπουλος

Ο πρίγκιπας της ελληνικής ροκ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Ιουλίου 1948 

CELEBS

Βαρύ πένθος για την Κρις Τζένερ - Πέθανε η μαμά της

Η συγκινητική ανάρτηση της μαμάς Καρντάσιαν

BLOGS

«Αρχίζει ο ένας να ερωτεύεται τον άλλο με το χρόνο που του αφιερώνει και τον γνωρίζει. Αυτόν λέω εγώ πραγματικό έρωτα» Ματθαίος Γιωσαφάτ

Δύο χρόνια από την είδηση του θανάτου του σπουδαίου νευρολόγου-ψυχιάτρου Ματθαίου Γιωσαφάτ