Skip to main content

FASHION RADAR

Θυμόμαστε πώς η Kate Moss εντυπωσίασε με μια εμφάνισή της ως καλεσμένη σε γάμο

Τώρα που είναι η εποχή των γάμων, σου δίνουμε ιδέες με αυτό το fashion throwback



Ανεξάρτητα από το πότε το διαβάζετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Kate Moss είναι η πιο καλοντυμένη σε οποιαδήποτε εκδήλωση που μόλις παρευρέθηκε.

Το «φαινόμενο Moss», όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι κάτι καινούργιο και το προσωπικό της στυλ πάντα έλαμπε πέρα ​​από αυτό που πληρωνόταν για να φορέσει ή να προωθήσει ως μέρος της δουλειάς της ως μοντέλο.

Υπάρχουν πολλές αξέχαστες στιγμές από την αρχή της καριέρας της, αλλά, στη μέση της γαμήλιας σεζόν, δεν μπορούμε παρά να επιστρέψουμε σε μια πολύ συγκεκριμένη εμφάνιση που φορούσε το 2006.

Ήταν στον γάμο του καλού της φίλου, Bobby Gillespie (ο frontman του συγκροτήματος Primal Scream) με τη στυλίστρια Katy England. Έγινε σε μια μικρή εκκλησία στο Staffordshire, και λέγεται ότι ήταν η έμπνευση για τον δικό της γάμο με τον Jamie Hince το 2011.

Αλλά πίσω στο ντύσιμο, και αυτό που φόρεσε η Kate Moss εκείνη την ημέρα τον Ιούλιο του 2006 δεν ήταν τίποτα λιγότερο από πρωτοποριακό. Όσον αφορά το ντύσιμο των καλεσμένων του γάμου τουλάχιστον…

Μιλάμε κοντό σορτς, blazer, καπέλο Fedora και γόβες. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η τελειότητα, αλλά αυτή η εμφάνιση είναι κοντά (πολύ κοντά).

Ο γάμος, βέβαια, δεν ήταν απόλυτα χαρακτηριστικός δύο ανθρώπων που αποφασίζουν να παντρευτούν στην εξοχή, εκμεταλλευόμενοι τις λίγες ηλιόλουστες μέρες του βρετανικού καλοκαιριού.

Ο γαμπρός ροκάς, η νύφη στυλίστρια. Πολλοί από τους καλεσμένους φυσικά προέρχονταν από τον κόσμο της showbusiness και της μόδας, οπότε ήταν δεδομένο ότι επρόκειτο να ερμηνεύσουν ξανά το αγροτικό, μποέμ στυλ που απαιτούσε η τοποθεσία. Λίγοι όμως τα κατάφεραν καλύτερα από τη Μις Μος, η οποία συνοδευόταν από την κόρη της, Λίλα Γκρέις, και τον πατέρα της Λίλα, Τζέφερσον Χακ (ήδη πρώην σύντροφός της μέχρι τώρα, αλλά ένας από τους καλύτερους φίλους της, ανεξαρτήτως).

Δεν θα μπορούσε να είχε επιλέξει μια πιο χαλαρή, λιγότερο υπερβολική στολή. Εξάλλου, δεν ήταν το επίκεντρο της ημέρας και, κατά κάποιον τρόπο, αναμφίβολα, προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη. Αλλά τα αξεσουάρ της την πρόδωσαν, με αυτά τα ψηλοτάκουνα πέδιλα να θυμίζουν σε όλους ότι η Kate Moss είναι κάθε εκατοστό το σούπερ μόντελ.

Και το καπέλο Fedora στο ίδιο χρώμα με το σύνολό της, διακοσμημένο με πουά κασκόλ και λουλούδι, μας θύμισε ότι είναι ένα αδιαμφισβήτητο και διαχρονικό style icon.

Με τα καλύμματα κεφαλής σχεδόν υποχρεωτικά στους παραδοσιακούς βρετανικούς γάμους στα 00s, δεν υπήρχε ακόμα καμία πιθανότητα η Kate Moss να φορέσει κάτι συμβατικό. Ούτε, φυσικά, επρόκειτο να παρακάμψει το νυφικό πρωτόκολλο, οπότε η μεταμόρφωση της Fedora σε headpiece για καλεσμένους γάμου δεν είναι τίποτα λιγότερο από στυλιστική ιδιοφυΐα.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Charlize Theron, Serena Williams, Rosalía και Zendaya κλέβουν τις εντυπώσεις στο party του LVMH για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Λίγο πριν τη μεγάλη τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας, ο LVMH διοργάνωσε ένα λαμπερό party με A list celebrities της διεθνούς σκηνής

FASHION RADAR

Εν αναμονή της 4ης σεζόν του Emily in Paris θυμόμαστε τις best fashion moments

Η Lily Collins έδωσε όλες τις πληροφορίες για τη νέα σεζόν

FASHION RADAR

8+1 fashion κανόνες για να βρεις το τέλειο outfit για ένα γάμο

Μικρά tips για να κάνεις μια αξέχαστη εμφάνιση! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral