Skip to main content

FASHION RADAR

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Το ονειρικό φόρεμα που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί

Μια custom made δημιουργία με floral print με την υπογραφή Ελληνίδας σχεδιάστριας



Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας έγινε το απόλυτο «place to be» αυτές τις μέρες, με διάσημους celebrities να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί με haute couture δημιουργίες. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρέθηκε και η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Vassia Kostara, η οποία έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω της με την εμφάνισή της.

Η Vassia Kostara έλαμψε μέσα στην εντυπωσιακή custom made δική της δημιουργία, μία μακριά τουαλέτα με ουρά, σέξυ ντεκολτέ και ανοικτή πλάτη, στο χαρακτηριστικό floral print που θα πρωταγωνιστήσει στην νέα συλλογή…και όπως φαίνεται, μετά τις αντιδράσεις των followers της στο Instagram, θα κάνει θραύση σε λίγο καιρό που θα είναι διαθέσιμη η συλλογή.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια συμπλήρωσε την εμφάνισή της με λεοπάρ ψηλά πέδιλα -mules (άλλο ένα trademark print που θα χαρακτηρίσει την νέα συλλογή) και ένα κίτρινο clutch Saint Laurent, δίνοντας μία αρμονική χρωματιστή πινελιά στο colorful και σωστά ζυγισμένο σύνολο.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της εμφάνισής της επιμελήθηκε ο διάσημος hairstylist με την καταξιωμένη ομάδα του, Beppe D’ Elia, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας, όπως είναι η Editor-In-Chief της Αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, τα γνωστά μοντέλα Gigi & Bella Hadid και Kaia Gerber και η αγαπημένη fashion blogger-influencer, Leonie Hanne.

vassiadress

Πριν την άφιξή της στην Βενετία, η Vassia Kostara είχε εγκαινιάσει ένα νέο εντυπωσιακό κούρεμα με curtain αφέλειες (επιρροές από Brigitte Bardot), δια χειρός Νικόλα Βιλλιώτη, και ο Beppe D’Elia δημιούργησε πάνω σε αυτό το hairstyle look, φτιάχνοντας ένα κομψό σινιόν με κόκκινα τριαντάφυλλα πλεγμένα στο μαλλί.

Εμείς λατρέψαμε την εμφάνισή της, εσύ;

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

10 hot εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024

Άλλωστε είναι το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός