5 μαθήματα μόδας που μας έδωσε φέτος η Victoria Beckham

Girl Power!

Κέλλυ Νόβακ

Πολύ καιρό μετά αφού την γνωρίσαμε ως Posh Spice, η Victoria Beckham, με πολύ κόπο, κατάφερε να εδραιωθεί ως ιέρεια της μόδας. Ξεκινώντας να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και έπειτα αναλαμβάνοντας ρόλο σχεδιάστριας, η Beckham έχει καταφέρει -δικαίως- να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ειδικών στον χώρο της μόδας. Η ίδια φέτος δεν σταμάτησε να μας εμπνέει, όχι μόνο με τις εξαιρετικές συλλογές της, αλλά και με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της. Μέσα από αυτές, η ίδια μας «διδάσκει» πώς να είμαστε πάντα κομψές, μοντέρνες άλλα και συγχρόνως διαχρονικές μέσω του στιλ μας.

1. Ένα κοστούμι είναι πάντα κομψό και αποπνέει δυναμισμό. Φρόντισε να έχεις πάντα ένα στην ντουλάπα σου, το οποίο να έχει μια κλασσική γραμμή και να εφαρμόζει καλά πάνω σου.

beckham-lesson_1.jpg

2. Φόρα λευκά και τον χειμώνα. Το λευκό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλους και είναι για όλα τα γούστα. Είναι διαχρονικό και αριστοκρατικό.

beckham-lesson_2.jpg

3. Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου για τον χειμώνα, είναι το παλτό. Οι φετινές τάσεις δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο παλτό, το οποίο θέλουν να είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ και να κάνει “statement”.

beckham-lesson_3.jpg

4. Ένα biker δερμάτινο jacket είναι πάντα «της μόδας». Είτε το φορέσεις με jean και t-shirt, ή ακόμη και με φόρεμα, θα είσαι πάντα μοντέρνα αλλά και cool!

beckham-lesson_4.jpg

5. Μην φοβάσαι να «ξεφύγεις» από τα τετριμμένα. Δοκίμασε ένα “wide leg” παντελόνι, αντί του κλασσικού σε ευθεία γραμμή, καθώς είναι σικ και κομψό και θα είναι πάντα στην μόδα.

beckham-lesson_5.jpg

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares