Skip to main content

FASHION RADAR

3 διαχρονικά ζευγάρια μπότες στα οποία κάθε γυναίκα πρέπει να επενδύσει

Θα τα έχεις μια ζωή



Οι μπότες ποτέ δεν είναι αρκετές! Κάθε νέα φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν κυκλοφορούν νέα σχέδια από αγαπημένες εταιρείες μόδας τα οποία μας κάνουν να θέλουμε να τα αγοράσουμε asap. Ποια είναι όμως τα σχέδια εκείνα που έχουν διαχρονική αξία και θα τα φοράς για πάντα;

Ιδού η απάντηση…

Μποτάκια με τρακτερωτή σόλα

Αυτό το στιλ αν και ο λόγος που σχεδιάστηκε ήταν αρχικά πρακτικός, έχει εξελιχθεί σε ένα περισσότερο fashion παρά function κομμάτι της μόδας. Τα army στοιχεία αυτού του παπουτσιού δεν πτοούν καθόλου τις γυναίκες, οι οποίες τα φορούν από το πρωί στο γραφείο ως το βράδυ για μια έξοδο για φαγητό ή ποτό και τα συνδυάζουν από παντελόνια μέχρι και φορέματα. Τα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα δίνουν έναν πολύ cool αέρα σε κάθε σύνολο και μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα, όμως σίγουρα αξίζει να επενδύσεις στο κλασικό μαύρο.

Μποτάκι τρακτερωτή σόλα κορδόνια, Mango

mangotrack

Γαλότσες

Μπορεί να θυμίζουν κάτι από εξοχή και εργασίες σε χωράφια, όμως οι γαλότσες είναι το must have παπούτσι κάθε φθινοπωρινής και χειμερινής σεζόν. Ευτυχώς για εμάς, τα brands που εντάσσουν στις συλλογές τους τις γαλότσες δημιουργούν κάθε χρόνο προτάσεις οι οποίες είναι ιδιαίτερα stylish και κομψές, με πολλές εταιρείες να δίνουν ένα περισσότερο fashun look. Έτσι, οι γαλότσες δεν είναι πια το άσχημο παπούτσι που ξέραμε, αλλά μια εξαιρετική επιλογή για τις εμφανίσεις σου, η οποία θα σε προστατεύσει από μια βροχερή ημέρα. P.S. Στην αγορά μπορείς να βρεις γαλότσες με εσωτερική επένδυση για μεγαλύτερη ζεστασιά σε κάθε σου βήμα.

Γαλότσα Riley, Coach, AboutYou

coachgal

Stiletto heel μπότες

Είναι σέξι και ταυτόχρονα πολύ κομψές, αν επενδύσεις στο σωστό σχέδιο και χρώμα. Μια stiletto heel μπότα ποτέ δεν θα είναι εκτός μόδας και μάλιστα, σύμφωνα με όσα είδαμε (και θα συνεχίσουμε μάλλον να βλέπουμε) σε επιδείξεις μεγάλων οίκων, αποτελεί την τέλεια εναλλακτική της γόβας. Μπορείς να τις φορέσεις και στο γραφείο και να τις συνδυάσεις με φούστες και φορέματα που έχουν αέρα. Οι stiletto heel μπότες θα σε κάνουν να νιώσεις δίχως αμφιβολία αυτοπεποίθηση!

N21009566581, Tsakiris Mallas

tsakirisstil

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης