Ο οίκος Chanel παρουσιάζει την Chanel 22 τσάντα και είναι απλά υπέροχη

Μπήκε στο fashion radar μας

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό από μια Chanel τσάντα. Αποτελεί μια επένδυση για κάθε γυναίκα, ένα αξεσουάρ πολυτελές και πρακτικό, που θεωρείται η επιτομή της γαλλικής φινέτσας και κομψότητας. Μετά την Chanel 2.55 και την Chanel 19 οι οποίες έγραψαν ιστορία, ο διάσημος οίκος υψηλής ραπτικής παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία: την Chanel 22 τσάντα η οποία είναι ονειρική!

Η νέα τσάντα του γαλλικού οίκου είναι ένας φόρος τιμής στον αριθμό 22 που συμβολίζει τη χρονιά της δημιουργίας της, το έτος 2022, ενώ γιορτάζει τα εκατό χρόνια από την κυκλοφορία του αρώματος No.22 του οίκου, το οποίο αποτελεί και το δεύτερο άρωμά του.

Η τσάντα Chanel 22 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ντεφιλέ της SS2022 κολεξιόν και όπως θα δεις παρακάτω, έχει το κλασικό quilted δέρμα αλλά και τη χαρακτηριστική αλυσίδα του οίκου, καθώς και το logo CC.

Το σχέδιο της την καθιστά μια πολύ πρακτική τσάντα, που ταιριάζει με όλα τα looks. Κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη και διατίθεται στα εξής χρώματα: μαύρο,  navy blue, μοβ, δύο αποχρώσεις του ροζ και λευκό.

Η τσάντα Chanel 22 θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ του οίκου τον Μάρτιο του 2022.

chanelallyou

 

 

cover photo credits Instagram @chanelofficialAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares