Ξέρουμε πού θα βρεις τις αγαπημένες (και πιο οικονομικές) Mary Janes των διασήμων

Είναι οι γόβες που πρέπει να έχεις φέτος στην κατοχή σου

Allyou Team

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην σε ενθουσιάζουν, όμως οι Mary Janes είναι οι γόβες των οποίων η δημοφιλία έχει εκτοξευτεί αυτή τη χειμερινή σεζόν. Stars και fashion icons ανάμεσα τους η Camille από την επιτυχημένη σειρά «Emily in Paris» τις φορούν ανελλιπώς και δημιουργούν luxury εμφανίσεις που κάθε γυναίκα θα ζήλευε.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους τα συγκεκριμένα υποδήματα είναι τόσο αγαπητά είναι το γαλλικό brand Nodaleto, με τις διάσημες να το προτιμούν και να γίνονται φανς του. Την ίδια λατρεία για τις Mary Janes έχουν και οι influencers του εξωτερικού, οι οποίες τις θεωρούν το “It” παπούτσι της σεζόν.

Θα μου πεις, ωραία τα γράφεις αλλά τα €690 των συγκεκριμένων είναι too much για το πορτοφόλι μας και έχεις ένα δίκιο, εκτός αν έχεις μαζέψει αυτά τα χρήματα για να κάνεις την επένδυση. Ωστόσο, αν δεν διαθέτεις αυτό το ποσό, σου έχουμε την καλύτερη εναλλακτική πρόταση. Είναι ό,τι πιο κομψό και οικονομικό και έχει την υπογραφή της εταιρείας Marks & Spencer. Κοστίζουν 69,99 ευρώ, μπορείς να τις βρεις σε μαύρο αλλά και απαλό λευκό χρώμα και έχουν φιάπα.

marksspencermaryjanes

 

Αναρωτιέσαι πώς να τις φορέσεις; Φυσικά, με jeans, με παντελόνι με καμπάνα, με φόρεμα αλλά και φούστα όπως και με σορτς και καλσόν. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι και μπορούν να γίνουν πολύ παιχνιδιάρικοι με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @lucywilliams02 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares