Skip to main content

FASHION RADAR

3 ζευγάρια χρωματιστά sneakers για να δώσεις μια pop νότα στις εμφανίσεις σου

Θα σου «κλέψουν» την καρδιά



Τα sneakers έχουν εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Φοριούνται από το πρωί σε μια χαλαρή βόλτα ή στο περπάτημα ή ακόμη και στη δουλειά αλλά και αργότερα μέσα στη μέρα μέχρι το βράδυ. Είναι άνετα, δίνουν έναν cool αέρα στην εμφάνιση και μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά διαφορετικά ρούχα και στιλ. 

Αγαπημένα brands δημιούργησαν και μας συστήνουν αυτή την άνοιξη sneakers με χρώματα που θα δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στα βήματά μας και θα γίνουν το statement κάθε μας εμφάνισης. Εμείς βρήκαμε τρία ζευγάρια που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα και σου δίνουμε στο τέλος και ένα tip για να τα διατηρήσεις σε άψογη κατάσταση για περισσότερο καιρό.

ULTRABOOST LIGHT SHOES, ADIDAS

ultraboostadidas

BB 4000 II Shoes, REEBOK

bbreebok

Women's Disruptor 2 Premium, FILA

filaorange

Από τη στιγμή όμως που θα βγάλεις τα αγαπημένα σου sneakers από το κουτί τους και θα αρχίσεις να τα φοράς, ξεκινάει και η φθορά τους. Το βασικότερο ίσως πρόβλημα είναι ότι λερώνονται με σκόνη και άλλες βρωμιές με αποτέλεσμα να μην διατηρούν το φρέσκο χρώμα τους, ειδικά αν ξεχνάς ή αμελείς να τα φροντίσεις.

Αν αντιμετωπίζεις αυτό το θέμα με τα sneakers σου, μην ανησυχείς γιατί σου έχουμε τη λύση. Τώρα μπορείς να τα καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα κυρίως με απλά βήματα που σου γράφουμε εδώ. 

Διατήρησε τα sneakers σου σαν καινούρια με το ολοκαίνουριο sneaker cleaner της Philips. Είναι η πιο εύκολη λύση με τη λιγότερη προσπάθεια: καθαρίζει τα ταλαιπωρημένα αθλητικά παπούτσια των παιδιών, του sneakerhead που θέλει να κρατάει σε φόρμα τα αγαπημένα του sneaker ή της fashionista που θέλει άψογα καθαρά αθλητικά παπούτσια που συμπληρώνουν το στυλ της. Αυτή η συσκευή είναι ιδανική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα παπούτσια χάρη στις 3 διαφορετικές κεφαλές βούρτσας που περιέχει.

Συγκεκριμένα, η πολλαπλών χρήσεων μαλακή βούρτσα είναι κατάλληλη για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα όπως πάνινα, υφασμάτινα ή σουέντ, η σκληρή βούρτσα προσφέρει το πιο σχολαστικό καθάρισμα σε σκληρά υλικά όπως πλαστική ή λαστιχένια σόλα, ενώ το σφουγγάρι είναι ιδανικό για δερμάτινες ή λαστιχένιες επιφάνειες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την κατάλληλη κεφαλή καθαρισμού και να τη βρέξεις σε νερό, στο οποίο διαλύεις μόνο απορρυπαντικό.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα