Skip to main content

FASHION RADAR

Στον αστερισμό του Lucky Blue Smith, ενός πολύ γοητευτικού top model

Αν ασχολείσαι με τη μόδα θα, τον έχει πιάσει το μάτι σου σε εξώφυλλα, ediorials και catwalks



Τελευταία έκλεψε τις εντυπώσεις και αιχμαλώτισε το βλέμμα μας στη νέα καμπάνια διάσημης μάρκας τζιν κι έτσι είπαμε να σου τον συστήσουμε. Ο Lucky Blue Smith έχει γεννηθεί στις 4 Ιουνίου 1998 και είναι Αμερικάνος, μοντέλο μόδας, ηθοποιός και μουσικός. Τον ανακάλυψαν σε ηλικία 10 ετών και υπέγραψε σε ένα διεθνές πρακτορείο μοντέλων μέχρι τα 12 του.

Ο Smith μεγάλωσε στη μικρή πόλη του Spanish Fork, στη Γιούτα. Είναι το μικρότερο από τα τέσσερα αδέρφια και το μόνο αρσενικό. Μετά την υπογραφή του με την Next Management, αυτός και ολόκληρη η οικογένεια Smith μετακόμισαν στο Λος Άντζελες. Λίγο μετά την άφιξή τους, ο Smith και τα αδέρφια του φωτογραφήθηκαν από τον Hedi Slimane για το Vogue Homme Japan που προκάλεσε την άμεση προσοχή.

Η καριέρα του Σμιθ στο μόντελινγκ απογειώθηκε ιδιαίτερα αφού έβαψε τα πλατινέ ξανθά μαλλιά του μετά από συμβουλή του ατζέντη του, η οποία έγινε η υπογραφή του για κάποιο διάστημα. Μέχρι το 2015, είχε κάνει μια ντουζίνα εξώφυλλα περιοδικών και είχε πρωτοστατήσει σε καμπάνιες μόδας για τους Philipp Plein και Tom Ford. Αυτός και πολλά άλλα μοντέλα εμφανίστηκαν στο βίντεο μόδας του Tom Ford με τη Lady Gaga για το SS16.

Έχει εμφανιστεί σε editorial για την αμερικανική, γαλλική, ισπανική και ουκρανική Vogue, GQ, British Elle, Marie Claire, V, Numéro, i-D, LOVE και ο W. Smith έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα της γαλλικής και ισπανικής Vogue, GQ, V , και το Harper's Bazaar.

Ο Smith έχει περπατήσει στις πασαρέλες για τους Fendi, Chanel, Roberto Cavalli, Moschino, Emporio Armani, DSquared2, Salvatore Ferragamo, Philipp Plein, Ralph Lauren, Balmain, Tom Ford, Marc Jacobs, Ermanno Scervino, Versace, Jeremy Scott, Michael Kors, John Varvatos , Etro και Bottega Veneta.[2]

Έχει εμφανιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες για τους Tom Ford, Calvin Klein, Moncler, Tommy Hilfiger, Philipp Plein, Mavi, Penshoppe, H&M, Gap, Big C και L'Oreal.

lucky-blue-smith

Το 2009, ο Smith και οι τρεις αδερφές του σχημάτισαν ένα surf-rock συγκρότημα που ονομάζεται The Atomics. Ο Smith είναι ο ντράμερ και έχει δηλώσει ότι η μουσική είναι το πραγματικό του πάθος. Το συγκρότημα εκπροσωπείται επίσης από τους Next.

Προσωπική ζωή

Μεγάλωσε στη Γιούτα από μια οικογένεια που ήταν μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Η μητέρα του Smith, Sheridan Smith, είναι πρώην μοντέλο. Ο πατέρας του, Dallon Smith, είναι ένας χομπίστας μουσικός που ξεκίνησε μια εταιρεία κιθάρας-χορδών. Οι τρεις μεγαλύτερες αδερφές του είναι η Cheyenne Starlie Smith (γενν. 1993), η Daisy Clementine Smith (γεν. 1996) και η Pyper America Smith (γεν. 1997), που είναι όλες μοντέλα και προσωπικότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μέλος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.

Ο Smith έχει μια κόρη που ονομάζεται Gravity Blue, γεννημένη στις 26 Ιουλίου 2017, με την πρώην σύντροφο Stormi Henley.

Στις 21 Φεβρουαρίου 2020, ο Smith παντρεύτηκε το μοντέλο Nara Pellman. Ο Smith έχει δύο παιδιά με την Pellman, μια κόρη που ονομάζεται Rumble Honey, γεννημένη στις 7 Οκτωβρίου 2020 και έναν γιο που ονομάζεται Slim Easy, γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του