Skip to main content

FASHION RADAR

Με outfit που βγήκε μόλις από την πασαρέλα, η Zendaya έριξε το instagram

Ενώστε τις τελείες… η Zendaya αναδεικνύει άλλη μια φορά τα πουά, σε μια ανατρεπτική εμφάνιση



Η Zendaya έχει αναδειχθεί σταθερά σε fashion icon και έχει αιχμαλωτίσει τα βλέμματα της μόδας για πολλές stylish εμφανίσεις. Τολμηρή, ανατρεπτική, συνεχίζει να αγκαλιάζει τα τολμηρά μοτίβα και το statement ντύσιμο, γυρνώντας σταθερά την πλάτη της στον μινιμαλισμό του παρελθόντος. Κι είναι γνωστό ότι έχει μια αδυναμία στους κύκλους, στα μικρά ή μεγάλα πουα… Στην πιο πρόσφατη εκδοχή τους, η σταρ του Dune αναδεικνύει τα πουά σε μια ολόσωμη κοντή φόρμα, στολισμένη με τεχνητά λουλούδια.

Το ρούχο, από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2024 της Balmain, διαθέτει μια υπερβολική σιλουέτα στους γοφούς και μια δομημένο λαιμόκοψη που περιλαμβάνει ένα σκασμένο γιακά που μετατρέπεται σε βαθύ V. Σαφώς, το Zendaya's style έχει προσαρμοστεί στην τελειότητα, καθώς της ταιριάζει σαν γάντι. Οι ασορτί γόβες ολοκληρώνουν ιδανικά το σύνολο.

Η Zendaya πόζαρε μπροστά σε μια απίστευτα γραφική θέα του Παρισιού και στη συνέχεια δημοσίευσε τα αποτελέσματα στο Instagram με μια απλή λεζάντα emoji με λουλούδια, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι θαυμαστές ήταν χαρούμενοι που την είδαν να είναι ξανά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας δημοσιεύσει μια σειρά από μοχθηρές δολοφονίες τις τελευταίες δύο ημέρες.

Η εμφάνιση επιλέχθηκε από τον πρώην στυλίστα της Zendaya, νυν διευθυντή δημιουργικού (που αυτοαποκαλείται «αρχιτέκτονας εικόνας») Law Roach.

Ο Olivier Rousteing, ο σχεδιαστής που σήμερα υπηρετεί ως δημιουργικός διευθυντής της Balmain, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που είδε τη Zendaya στη δημιουργία του στο Instagram: «Bonjour Paris 🌷 @zendaya στο Balmain Paris Κομψότητα, ομορφιά, ταλέντο. Νιώθω μεγάλη τιμή που βλέπω ένα από τα πιο απίστευτα και πιο εμπνευσμένα σε κομψότητα και ταλέντο άτομο να φοράει φρέσκο ​​από την πασαρέλα αυτό το ρούχο από το σόου μου. Για να ξέρετε όλα τα λουλούδια είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα μπουκάλια και κάνουν έναν νέο τρόπο βιώσιμης ραπτικής. Είναι μια ραπτική για το μέλλον. Σε ευχαριστούμε @zendaya που αναδεικνύεις την κομψότητα και τη διαχρονική ομορφιά Balmain. Σε ευχαριστούμε @luxurylaw που έχεις πάντα ένα δυνατό όραμα. Σ' αγαπώ». Η Zendaya σχολίασε με emoji λουλούδι και καρδιά.

Παρακάτω δες κι άλλες εμφανίσεις της αγαπημένης σταρ με πουά:

 

Και ακολουθεί και μια ασορτί πρόταση για μανικιούρ:

Τώρα μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες για να κυκλώσεις τις εμφανίσεις σου!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της