Skip to main content

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw



Με καμία άλλη ηρωίδα σειράς δεν έχουμε τόσο πολύ στυλιστικά ταυτιστεί παρά με την Carrie Bradshaw όπως την υποδύθηκε η Sarah Jessica Parker. Η Sarah Jessica Parker από την άλλη συνεχίζει να «υποδύεται» την ηρωίδα της κι έξω από τις ανάγκες του ρόλου της – σε σημείο που πλέον είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε «ποια είναι ποια» σε κάποιες από τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της.

Η Sarah Jessica Parker όπως διαβάζουμε στο popsugar.co.uk συνεχίζει μέχρι σήμερα να εμπνέεται από την Carrie Bradshaw. Για το Φθινοπωρινό Γκαλά Μόδας του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης στις 5 Οκτωβρίου, η ηθοποιός φόρεσε ένα υπέροχο σύνολο επηρεασμένο από τον χαρακτήρα της με περισσότερους από έναν τρόπους. Το μπαλέτο φόρεμά της από την Carolina Herrera περιείχε μια επική τούλινη φούστα και ένα τοπ ανοιχτό από τους ώμους και το ολοκλήρωσε με ένα μεγάλο αξεσουάρ με φιόγκο και ένα ζευγάρι αταίριαστες γόβες από τη δική της συλλογή. Φόρεσε ένα σατέν μαύρο πέδιλο με κρυστάλλινη αγκράφα στο ένα πόδι και μια πανομοιότυπη παλ ροζ εκδοχή στο άλλο.

Αν και τα αταίριαστα υποδήματα έχουν γίνει η υπογραφή της Parker με τα χρόνια, αρχικά εμφανίστηκαν στην Carrie σε ένα επεισόδιο τρίτης σεζόν του Sex and the City. Σε μια αξέχαστη σκηνή, η Carrie φορά ένα βολάν φλοράλ φόρεμα με σανδάλια Christian Louboutin σε ευδιάκριτα διαφορετικά χρώματα, ροζ και μπλε, καθώς το καστ κατευθύνεται στο Λος Άντζελες μετά τον χωρισμό του συγγραφέα με τον Aidan. Αν και υπήρχαν πολλές θεωρίες γύρω από τη σκόπιμη επιλογή μόδας, το 2019, η Parker μοιράστηκε ότι ο λόγος ήταν απλός. «Η [Patricia Fields] και εγώ επιλέξαμε να βάλουμε 1 από το καθένα», έγραψε στα σχόλια μιας ανάρτησης @everyoutfitonsatc. «Ίσως επειδή και τα δύο είχαν τόσο νόστιμα χρώματα και φαίνονταν σε αρμονία με το φόρεμα».

Στην πραγματική ζωή, η Πάρκερ εντοπίστηκε για πρώτη φορά να μην ταιριάζει με τα παπούτσια της στο Met Gala του 2016. Φορώντας ένα σακάκι Monse και ένα κάπρι για το τεχνολογικό θέμα του γκαλά, φόρεσε σατέν μπλε γόβες από την SJP της Sarah Jessica Parker, με δύο διαφορετικές λεπτομέρειες αγκράφας. Δοκίμασε ξανά το look στο γκαλά μόδας του NYC Ballet το 2019, όπου φόρεσε ένα εντυπωσιακό φούξια φόρεμα από τον Zac Posen με συμπληρωματικά υποδήματα: ένα ζεστό ροζ πέδιλο και ένα χρυσό.

Ίσως θυμάστε ότι η τάση των αταίριαστων παπουτσιών είχε μια στιγμή το 2017, με οίκους μόδας και αστέρια του street style να ενσωματώνουν παπούτσια διαφορετικών χρωμάτων και εναλλάξιμα λουράκια. Αν και έκτοτε η δημοτικότητά του έχει μειωθεί, πιθανότατα θα είναι πάντα ένα στιλ στο βιβλίο της Parker. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού που ταιριάζει μοναδικά τα «αταίριαστα»!

Η Sarah Jessica Parker φοράει αταίριαστα παπούτσια στο Met Gala του 2016 (Image Source: Getty / Larry Busacca)

Η Sarah Jessica Parker φοράει αταίριαστα παπούτσια στο NYC Ballet το 2019 (Image Source Getty / Gotham)

Η Sarah Jessica Parker φοράει αταίριαστα παπούτσια σε μια έκθεση στο Broadway το 2022 (Image Source:  Getty / Bruce Glikas)

Η Sarah Jessica Parker φοράει αταίριαστα παπούτσια στο NYC Ballet το 2023 (Image Source: Getty / Gilbert Carrasquillo) 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της