Skip to main content

FASHION RADAR

Οδηγός στυλ: Τι κάνει τον Ryan Reynolds να κερδίζει τις εντυπώσεις

Ο Ryan Reynolds γιόρτασε τα 47ά του γενέθλιά κι εμείς τιμάμε το fashion style του



Όχι μόνο ο Ryan Reynolds είναι ασταμάτητος στο box office με ταινίες όπως ο Deadpool και ο Detective Pikachu, αλλά γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό fashion icon οδηγώντας το αντρικό στυλ σε μια ανώτερη cool κομψότητα. Ο Reynolds έκανε το διάλειμμα της καριέρας του το 1998 όταν πήρε το ρόλο του Μάικλ Μπέργκεν στην καναδική κωμική σειρά Two Guys and a Girl και βρήκε επιτυχία με τους ρόλους του στα X-Men Origins: Wolverine, The Green Lantern και Deadpool.

Το στυλ του Ryan Reynolds είναι η επιτομή του κλασικού, με κοστούμια τριών τεμαχίων, ζακέτες, chinos, πουκάμισα και μονόχρωμα μπλουζάκια με ένα έντονο twist. Του αρέσει να είναι άνετος, κι αυτό το ύφος το έχει όντως κατακτήσει χωρίς κόπο.

Καθώς ο Reynolds μεταπήδησε από τις κινηματογραφικές ταινίες σε ρόλους που βασίζονται στη δράση, η σωματική του κατάσταση άλλαξε επίσης, πηγαίνοντας από λεπτός σε πιο μυώδης. Ως αποτέλεσμα, έχει μάθει να ντύνεται για το σώμα του, υιοθετώντας μια γκαρνταρόμπα από κομψά κομμάτια για να εξασφαλίσετε ότι φαίνεται αδύνατο. Αν θέλετε να επαναλάβετε αυτό το καναδικό λουκ, διαβάστε και ανακαλύψτε τον οδηγό στυλ μας για το πώς να ντύνεστε όπως ο Ryan Reynolds.

Αποκτήστε το χτένισμα του Ryan Reynolds

Ο Ryan Reynolds παρέμεινε πιστός στο κούρεμα του τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ευτυχώς, αυτή η διαχρονική κίνηση περιποίησης είναι εύκολο να μιμηθεί και με χαμηλή συντήρηση. Ο Reynolds συνήθως επιλέγει ένα κοντό χτένισμα με πιο κοντά πλαϊνά και ένα ελαφρώς πιο μακρύ, ανάγλυφο τοπ. Αυτό το κόψιμο γίνεται καλύτερα με ψαλίδι για πιο έντονο φινίρισμα, με τα μαλλιά στα πλάγια περίπου 1 cm και το πάνω μέρος 3 cm. Για το χτένισμα, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα πομάδας σε όλα τα μαλλιά και ανασηκώστε και σπρώξτε προς τα πίσω το τμήμα του μετώπου για να δημιουργήσετε μια λεπτή αίσθηση.

Πώς να έχετε τα γένια του Ryan Reynolds

Όπως και τα μαλλιά του, ο Ryan Reynolds έχει διατηρήσει την περιποίηση του προσώπου του αρκετά στάνταρ όλα αυτά τα χρόνια. Ο Reynolds γενικά παρουσιάζει τρίχες στο πρόσωπο που είναι κάπου ανάμεσα σε ατημέλητο ξύρισμα και γένια. Η εμφάνιση χαμηλής συντήρησης μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση ενός ψαλιδιού για γένια για να κόψετε τις άκρες σας σε περίπου 7-10 mm μία φορά την εβδομάδα. Διατηρήστε την όψη κάνοντας απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα και χρησιμοποιώντας λάδι για γένια καθημερινά.

Όχι τη ζακέτα του παππού σας

Μια χαρακτηριστική κίνηση σε στιλ Ryan Reynolds, η ζακέτα κάνει το ντύσιμο για πιο κρύο καιρό κομψό. Ο Reynolds φοράει συχνά ζακέτες και για καλό λόγο, φορεμένο κάτω από ένα κοστούμι το cardigan δίνει την ψευδαίσθηση ενός σετ τριών τεμαχίων, αλλά χωρίς τον περιορισμό του γιλέκου, και παρέχει ένα στρώμα ζεστασιάς κάτω από τα εξωτερικά ρούχα χωρίς να σας κάνει να φαίνεστε ογκώδεις. Για να κυριαρχήσει στην εμφάνιση της ζακέτας, ο ηθοποιός του Deadpool επιλέγει πάντα μια ανάλαφρη ζακέτα με λαιμόκοψη v (αποφύγετε οτιδήποτε χοντρό ή με γιακά) σε υλικό όπως μαλλί μερινό ή κασμίρι. Τα ουδέτερα όπως το navy, το ανθρακί, το μπεζ ή το γκρι λειτουργούν καλύτερα με το κοστούμι, ενώ οι τονικοί πειραματισμοί όπως το γαλάζιο μπορεί να προσθέσουν ενδιαφέρον όταν φοριούνται κάτω από ένα παλτό.

Sharp Suiting

Ο ηθοποιός του Green Lantern γνωρίζει τη δύναμη ενός καλού κοστουμιού. Ωστόσο, αντί να το παίζει με υπερβολικούς συνδυασμούς, ο Ryan Reynolds πειραματίζεται με την εμφάνισή του, ενώ παραμένει στη σφαίρα του κλασικού στυλ. Προκειμένη περίπτωση; Αυτό το ναυτικό κοστούμι συνδυάζεται με γραβάτα Burberry paisley, τετράγωνο τσεπάκι και μαύρα δερμάτινα φτερά.

Προσθέστε μια απρόσμενη πινελιά

Ένα βασικό όπλο στο οπλοστάσιο του στυλ του Ryan Reynolds είναι η ικανότητά του να αναδεικνύει απλά ρούχα με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Ο Reynolds ανεβάζει αυτό το ανθρακί charcoal κοστούμι στο επόμενο επίπεδο με την προσθήκη μιας ριγέ γραβάτας και ενός τετράγωνου τσέπης, καθώς και με την επιλογή των oxblood ντέρμπι παπουτσιών αντί για μια πιο ασφαλή επιλογή, όπως καφέ ή μαύρα.

Air tie force

Μια διχαστική ιδέα στον κόσμο της μόδας, η air tie προσφέρει μια σύγχρονη άποψη στο επίσημο ντύσιμο. Οι υποστηρικτές της air tie περιλαμβάνουν τους Timothée Chalamet, ASAP Rocky, Daniel Radcliffe, Pharrell, Michael B Jordan και πρόσφατα ο Ryan Reynolds. Το κάρφωμα της «αερογραβάτας» δεν είναι τόσο απλό όσο απλώς το να αφαιρέσετε τη γραβάτα σας –λειτουργεί καλύτερα με ένα επίσημο πουκάμισο (όχι Oxford) κουμπωμένο μέχρι το τέλος, και είτε με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες είτε με casual ντύσιμο. Ο Reynolds επέλεξε το δεύτερο, στρώνοντας ένα μπομπέρ τζάκετ πάνω από ένα ναυτικό πουκάμισο και μπεζ chino. Και πρέπει να πούμε ότι έκανε εξαιρετική δουλειά για να τα καταφέρει.

Μη συνταγογραφούμενη τελειότητα

Η κριτική επιτροπή είναι ακόμα υπό συζήτηση για το εάν η εμφάνισή του χρειάζεται λίγη βοήθεια, αλλά ψηφίζουμε ομόφωνα υπέρ της εμφάνισης των γυαλιών Ryan Reynolds. Έχουν ήδη γίνει ένα τακτικό μέρος του στυλ μόδας του Ryan Reynolds, ο Reynolds φορούσε τα τελευταία γυαλιά Acetate με μαύρο σκελετό του Tom Ford, εντάσσοντάς τα αβίαστα στην καθημερινή του εμφάνιση.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της