Skip to main content

FASHION RADAR

Βελούδο: 10 all day τρόποι για να το φορέσεις τώρα!

Ο βασιλιάς των υφασμάτων έχει την τιμητική του! 



Εντάξει μέρες που είναι έχουμε ξεκινήσει να το βλέπουμε παντού και το αγαπάμε όλοι. Κι όπως το βλέπεις θέλεις να το αγγίξεις, να απολαύσεις την πολυτέλειά του και την αριστοκρατικότητά του. Το βελούδο φέτος είναι πάλι παντού. Σε ρούχα, αξεσουάρ, ακόμα και σε όσα μέχρι τώρα κανείς δεν είχε τολμήσει να το χρησιμοποιήσει. Είναι λες και το ζητάει η εποχή αλλά και η δική μας ανάγκη για κάτι τόσο κομψό και εκλεπτυσμένο.  

Pixel
Pixel

Πρώτος ο οίκος Valentino και η Sonia Rykiel ένταξαν το βελούδο στην καθημερινότητά μας προτείνοντας ρούχα για όλη μέρα ξεκινώντας από τα χρώματα όπως το έντονο κίτρινο και φούξια που στόχο είχαν να μετατρέψουν το βελούδο σε casual επιλογή και να το διαφοροποιήσουν από τη συνηθισμένη βραδινή του χρήση..

Δες παρακάτω τρόπους που μπορείς να φορέσεις το βελούδο υπό το φως της μέρας σε καθημερινή βάση και πες ναι στην απόλυτη στιλιστική αναγέννηση τώρα!!




  • Τι πιο όμορφο από ένα βελούδινο σακάκι; Συμφωνώ.. Όμορφο, κλασικό και ελαφρώς συντηρητικό. Βάλε στην άκρη το αγαπημένο σου biker μπουφάν και συνδύασε το βελούδινο σακάκι σου με denim και απλά βαμβακερά μπλουζάκια. Κράτησε το σύνολο σε ήσυχους σπορ τόνους και χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες υποχωρήσεις θα αισθανθείς το βελούδο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Επίσης αποτελεί όπως όλα τα σημαντικά πανωφόρια μια επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου.

 

  •  Συνδύασε μιλιτέρ κομμάτια με βελούδινα. Κι όμως καλά άκουσες. Το χακί έχει μια μαγική ιδιότητα. Εξισορροπεί τους έντονους τόνους και τις πλούσιες υφές κάνοντας το αποτέλεσμα πιο γήινο και απλό, καθώς και τα πιο εκκεντρικά σύνολα λειτουργικά.

 

  • Άσε στην άκρη αγαπημένες δερμάτινες τσάντες για φέτος και κράτα μια βελούδινη. Ρίξε μια ματιά σε διάσημα διεθνή αριστουργήματα τεμβληματικών οίκων. Θα σε πείσουν.

 

  • Ένα φαρδύ φόρεμα από βελούδο σε ένα ιδιαίτερο αναπάντεχο χρώμα με ήσυχα αξεσουάρ μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για το καθημερινό ντύσιμο όλη μέρα χωρίς να περιορίζεται από την πλούσια υφή του αυστηρά και μόνο σε εμφανίσεις βραδινές. Φορέσέ το επίσης με καλσόν ή κολάν, μποτάκια ή μπότες με χοντρά τακούνια και σόλα.

 

  • Τα βελούδινα μποτάκια είναι για τις τολμηρές! Κι είναι και τόσο μα τόσο υπέροχα.. Φόρεσέ τα σε γυμνές γάμπες με φούστα ή επέλεξέ τα σε ένα χρώμα πολύτιμου λίθου και συνδύασέ τα σαν επαγγελματίας με το ξεφτισμένο σου τζιν.

 

  • Ήρθε η ώρα να ξεκουράσεις το στενό μαύρο παντελόνι σου. Τη θέση του άσε να πάρει ένα από βελούδινο υλικό. Θα λατρέψεις την πολυτελή υφή του και θα είσαι και μοδάτη χωρίς να χάσεις το προσωπικό σου στίγμα. 

 

  • Μπορείς να απλοποιήσεις το βελούδινο τοπ σου που φύλαγες στην ντουλάπα για εξαιρετικές περιπτώσεις. Δημιούργησε με το layering το δικό σου μοναδικό τοπ φορώντας το πάνω από ένα t-shirt με τα denim ρούχα σου. Θα δείχνει τόσο εντυπωσιακό και απλό παράλληλα.

 

  • Δοκίμασε  ένα βελούδινο ζιβάγκο στην καρδιά του χειμώνα στο φανταστικό χρώμα του μπλε το οποίο  λατρεύει το βελούδο και το αντίστροφο.
  • Μια βελούδινη φούστα για το γραφείο είναι ότι πρέπει με ένα πιο πρόχειρο απλό πλεκτό top.
  • Αν προτιμήσεις βελούδινο σακάκι σε απαλές αποχρώσεις άστο να εξισορροπήσει με ένα απλό μπλουζάκι που θα βάλεις από μέσα σε πολύ έντονο χρώμα.

 

Βάλε το βελούδο φέτος στη ζωή σου. Υπάρχει παντού. Για πολλά χρόνια αποτελούσε ένα δύσκολο υλικό που συνόδευε μόνο fashion σπουδαία χειμωνιάτικα γεγονότα και θεωρούνταν βαρύ και επίσημο. Βρες έξυπνους τρόπους να το κάνεις δικό σου και σέταρε τα ρούχα που ήδη έχεις δημιουργώντας διαφορετικά και έξυπνα στυλ. Η μόδα είναι ένα διαρκές παιχνίδι με χρώματα, σχέδια και υφές. Παίξε με τους δικού σου κανόνες! 




Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Δες την πιο λαμπερή νύχτα –της μόδας όλο το Met Gala σε βίντεο

Για να μην σκρολάρεις απλώς φωτογραφίες και για να μη χάσεις καμιά λεπτομέρεια

FASHION RADAR

10 hot εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024

Άλλωστε είναι το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα