Skip to main content

FASHION RADAR

Τι θα φορέσεις & τι θα ψωνίσεις τις γιορτές σύμφωνα με τους experts!

3 ακαταμάχητα σύνολα για κάθε στιγμή της εορταστικής περιόδου! 



Είμαι σίγουρη πως ήσουν ένα καλό κορίτσι την χρονιά που πέρασε. Γι’αυτό στο γράμμα που θα γράψεις στον Αϊ Βασίλη ζήτα του ό,τι λαχταρά η καρδιά σου. Δες τι θα χρειαστείς για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου και φτιάξε τη λίστα σου.

#1. Συνδύασε το μαύρο παντελόνι με λευκό ριπ ζιβάγκο μπλουζάκι και δερμάτινο γυαλιστερό τζάκετ με γούνα στον γιακά.

Μπορείς να φορέσεις αυτό το λουκ για να παρευρεθείς σε μια γιορτή, λένα event τις ημέρες των γιορτών, αλλά και μια βόλτα για shopping. Είναι άνετο για να είσαι έξω όλη μέρα και το σακάκι από μόνο του δημιουργεί μια statement εμφάνιση. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα hot πανωφόρι γιατί δείχνεις άμεσα καλοντυμένη χωρίς καθόλου προσπάθεια. Μπορείς εύκολα να συνδυάσεις αυτά τα κομμάτια με άλλα πόσα από τη ντουλάπα σου, όπως με ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο. Η γυαλιστερή υφή του τζάκετ και ο γούνινος γιακάς είναι δύο στοιχείο που κάνουν upgrade κάθε στυλιστική επιλογή που θα κάνεις match κι αποτελεί και τέλειο δώρο σε αυτούς που αγαπάς. 

#2. Wide leg denim με φαρδύ λευκό πουλόβερ με πλούσιο γιακά, μεγάλα σκουλαρίκια και άσπρα μποτάκια.

Αυτή η εμφάνιση είναι απλή αλλά κομψή, συν το ότι το τζιν είναι ελαστικό για να μπορέσεις να φας άνετη όλες τις αγαπημένες σου γιορτινές λιχουδιές! Τα λευκά του χειμώνα μπορεί να χαρίζουν μια νότα φρεσκάδας στην εμφάνιση και μια ακαταμάχητη αίσθηση πολυτέλειας. Φωτίζουν το πρόσωπο ειδικά όταν αποτελούνται από μεγάλους γιακάδες που έρχονται σε άμεση επαφή μαζί του. Το λευκό είναι ένα διαχρονικό χρώμα που πηγαίνει σε όλες, ιδανικό κάθε εποχή του χρόνου! Διάλεξε ένα απαλό χαχόλικο πουλόβερ που θα μπορείς να συνδυάσεις και με τζιν αλλά και φυσικά με ένα καλό υφασμάτινο παντελόνι. 

#3. Μίνι μικρό μαύρο φόρεμα με λεπτή ζώνη στη μέση και γόβες.

Να κι ένα look που θα βάλεις ακόμα και στο πρωτοχρονιάτικο party! Βρες ένα φόρεμα πολυεργαλείο και βάλτο όσες περισσότερες φορές μπορείς. Άλλωστε αυτές οι μέρες είναι κάθε μέρα ευκαιρία για γιορτή. Προτίμησε ένα κομμάτι σε ήσυχη γραμμή από απαλό ύφασμα με άνετη εφαρμογή ώστε να μπορείς να κινείσαι ή να χορεύεις όλη νύχτα. Ναι είναι λατρεία ένα μαύρο φόρεμα γιατί αποτελεί τον τέλειο καμβά για πολλές ξεχωριστές εμφανίσεις. Συνδύασε με φαντεζί αξεσουάρ και ένα ζευγάρι hot τακούνια και φόρεσέ το ξανά και ξανά. Ένα ακόμα καλό μαύρο ζευγάρι παπούτσια είναι πάντα καλοδεχούμενο και εξέχουσας σημασίας για κάθε ντουλάπα. Διάλεξε για τώρα ψηλοτάκουνες γόβες από λουστρίνι και μπαρέτα και ανάδειξε τα καλλίγραμμα πόδια σου. Αν δεν τις βάλεις τώρα πότε; Επίσης ταιριάζουν τόσο καλά με τζιν, μίνι φούστα ή φόρεμα, και μπορούν πραγματικά να απογειώσουν το σύνολό σου ό,τι κι αν φοράς.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!