Skip to main content

FASHION RADAR

8+2 budget friendly κομμάτια κλειδιά για το ρεβεγιόν!

Προσιτό, ακαταμάχητο party dressing σε 10 βήματα!



Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι σίγουρα διασκεδαστική, αλλά το καλύτερο σημείο της είναι να ντυθείς κατάλληλα για διασκέδαση. Από παγιέτες και λάμψεις μέχρι διακριτικά κοκτέιλ ρούχα, αυτή είναι η βραδιά για να δημιουργήσεις την πιο fancy & glamorous εμφάνιση της χρονιάς. Η νύχτα προστάζει επισημότητα και τολμηρά looks που εντυπωσιάζουν. Έτσι, άσε πίσω τον παλιό τον χρόνο και υποδέξου τον νέο με μερικά statement κομμάτια που θα θυμάσαι τόσο εσύ όσο και οι φίλοι σου! 

Σου προτείνουμε 10 αγαπημένα κομμάτια για να φορέσεις αυτό το NYE, είτε μείνεις σπίτι σου, είτε υποδεχτείς τη νέα χρονιά σε ένα επίσημο gala στο lobby ενός luxurious ξενοδοχείου. 

Metallic dress 

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο Πρωτοχρονιάτικο party από ένα στενό μεταλλικό φόρεμα. Φόρεσέ το με μαύρα στιλέτο για μια κλασική διαχρονική εμφάνιση.

Χρυσά κοσμήματα

Ένα διακριτικό χρυσό σκουλαρίκι είναι πάντα η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε κάθε look. Προτίμησε ένα ζευγάρι με γεωμετρικό ενδιαφέρον και διαχρονική κομψότητα.

The mock neck lace top

Όπως κάθε επίσημη την θέλει την δαντέλα της έτσι και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Διάλεξε ένα διάφανο mock neck δαντελένιο τοπ με ένα μαύρο σουτιέν από κάτω (είναι hot φέτος) και συνδύασέ το με ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι. 

Flap shoulder bag

Πρόσθεσε λίγη λάμψη σε κάθε ντύσιμο με μια ασημένια τσάντα από δέρμα φιδιού. Προτίμησε ένα σχήμα απλό με καπάκι και άσε την πολυτέλεια να μιλήσει από μόνη της! 

Leather Cargo pants

Γιορτινές μέρες χωρίς δέρμα γίνεται; Δεν γίνεται. Διάλεξε ένα δερμάτινο παντελόνι σε στυλ cargo και σέταρέ το με ένα statement τοπ σε χρώμα κατάλληλο για party ή μαύρο. 

 

The slingbacks

Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια φέρε την ανατροπή στο ντύσιμό σου με τα παπούτσια σου. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά slingbacks με λαμπερές λεπτομέρειες ή από φαντεζί υλικά και συνδύασέ με τα πάντα! Από τζιν μέχρι φορέματα! 

Holiday Bow Pumps

Διαχρονικές στιλάτες και σούπερ σέξι οι ψλοτάκουνες γόβες θα αφήσουν εποχή στα επίσημα look σου. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι με oversized λαμπερές πινελιές αν δεν έχεις ακόμα ένα στη ντουλάπα σου. 

Metallic top

Αν αγαπάς τα ήσυχα party looks τότε διάλεξε ένα μεταλλικό τοπ για μια grande festive εμφάνιση.  Προτίμησε ένα από μεταλλικό ύφασμα και ιδιαίτερο κόψιμο που θα συνδυάσεις με παντελόνι ή φούστα. 

V neck slip dress

Αν οι απλές γραμμές σε χαρακτηρίζουν ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις διάλεξε ένα minimal σατέν slipdress σε τολμηρό χρώμα. Απογείωσέ το με ένα oversize σακάκι από πολυτελές υλικό ή μια γούνα για ένα πολυτελές αποτέλεσμα.

The black coat

Μιλώντας για πολυτέλεια, υπάρχει κάτι απλό αλλά αξεπέραστο για τα outfits των γιορτών. Ένα μαύρο παλτό σε όμορφη κλασική γραμμή είναι ιδανικό να σε κρατήσει ζεστή και στυλάτη πάνω ακόμα και από τις πιο ιδιαίτερες γιορτινές εμφανίσεις.  







Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο