Skip to main content

FASHION RADAR

5+2 στιγμές της Taylor Swift που αποδεικνύουν γιατί θεωρείται ένα από τα απόλυτα fashion icon της εποχής της!

Η πιο hot teenager της Αμερικής που δεν λέει να μεγαλώσει δεν φημίζεται μόνο για τα τραγούδια της, για τα εκκατομύριά της ή για το ταλέντο της. Αλλά και για το ακαταμάχητο προσωπικό της στυλ.



Το street style της έχει περάσει από σαράντα κύμματα και έχει συμβαδίσει πολλές φορές με τις μουσικές της κινήσεις. Από απαλές girly και θηλυκές επιλογές, σικ και office inspired προτιμήσεις, που την κάνουν να θεωρείται χαρακτηριστικό cool edgy «κορίτσι της μόδας». Η Σουίφτ σπάνια φοβάται να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και το καθημερινό της στιλ είναι μια πραγματική πανδαισία .

Αυτό που κάνει το στυλ της ακόμα πιο μοναδικό και δελεαστικό είναι ο αυθορμητισμός που χειρίζεται την δημόσια εικόνα της. Ακόμη και όταν ξέρει ότι θα φωτογραφηθεί, φαίνεται σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έτυχε απλά να φοράει τέλεια ρούχα.  Συνήθως ο φωτογραφικός φακός την πετυχαίνει στη Νέα Υόρκη, στο LA καθώς και σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις. 

Παρακάτω, μπορείς να απολαύσεις 7 δοκιμασμένα outfit για έμπνευση από τα καλύτερα street style outfit της Taylor Swift. 

Photo Credits: @Getty Images

#1. Οι τυχαίες λάμψεις στο παντελόνι της Swift είναι λίγο ασυνήθιστες για τη σταρ. Τείνει να προτιμά μοτίβα που είναι μεγαλύτερα και πιο τολμηρά, αλλά στην πραγματικότητα η εμφάνιση τα σπάει . Επίσης, έχει δημιουργήσει το απόλυτο matchy matchy look με τον Joe Alwyn! Φορούν ασορτί μαύρα μπλέιζερ και το καφέ στο παντελόνι της ταιριάζει με το καφέ στα παπούτσια του.

 

Photo Credits: @Getty Images

#2. H Swift έχει ιδιαίτερη αγάπη στα animal print κομμάτια και τα ethnic patterns. Αυτό το έντονο παλτό με λεοπάρ σχέδιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Συνδύασε το look με σορτς, ιδανικό για να αναδείξει τα μακριά, μακριά πόδια της και εντυπωσιακά ψηλά πέδιλα. Last but not least πινελιά το κόκκινο κραγιόν! 

 

Photo Credits: @Getty Images

#3. Δεν βλέπουμε πάντα το απόλυτο party outfit από τη Swift, ωστόσο εδώ φαίνεται να το έχει καταφέρει. Πάρε έμπνευση για να παρτάρεις με στυλ με shaggy λευκό παλτό και mini romper, glitter γόβες πλατφόρμες και φυσικά λογερά ακαταμάχητα χείλη! 

 

Photo Credits: @Getty Images

#4. Αν και μερικές επιλογές στο look δεν είναι οι αγαπημένες μου, (οι γόβες για παράδειγμα), αυτό το κόκκινο φόρεμα με τη ζώνη δείχνει να την έχει μεταμόρφωσει από έφηβη σε mega super star! 

 

Photo Credits: @Getty Images

#5. Επιλέγοντας girly, θηλυκές, shiny εμφανίσεις για τις πιο επίσημες εκδηλώσεις η Swift εδώ εμφανίστηκε με ένα φόρεμα με χρυσές λάμψεις που ταιριάζουν απόλυτα με τα χρυσά μαλλιά της. Τέλος ανταλλάσει το κόκκινο χείλος της με ένα πιο απαλό μωβ.

 

Photo Credits: @Getty Images

#6. Η Σουίφτ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2015 και από τότε άρχισε να αλλάζει και η ενδυματολογική της ταυτότητα. Περνώντας μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη περίοδο, η σταρ, με αυτό το χρωματιστό ρούχο, με παστέλ μπλε, κίτρινο και ροδακινί κάνει όλα τα βλέμματα να γυρνούν στο πέρασμά της. 

 

Photo: @Getty Images

#7. Η ικανότητα της Σουίφτ να δείχνει ήρεμη, ψύχραιμη και ήρεμη ακόμα και χαμογελαστή όταν οι ορδές ευχαριστημένων θαυμαστών βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα μακριά της είναι πραγματικά κάτι το εντυπωσιακό. Όπως και το συγκεκριμένο fit and flare φόρεμα σε αυτό το ολόφρεσκο μήκος που αποκαλύπτει τα υπέροχα πόδια της χωρίς να δείχνει καθόλου φτηνό! 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα