Skip to main content

FASHION RADAR

Jennifer Lopez: Η iconic εμφάνιση στα Elle Women in Hollywood Awards είναι ένας ύμνος στη γυναικεία δύναμη και θηλυκότητα. 

Η JLo έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με το sci-fi red carpet σύνολό της!  



Αν υπήρχε τώρα βραβείο για τις πιο εντυπωσιακές και εμβληματικές στιγμές μόδας, σίγουρα θα πήγαινε επάξια στην Jennifer Lopez που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς να ντύνεσαι και να εντυπωσιάζεις σε μια εμφάνιση εφάμιλλη το κόκκινου χαλιού. Έχει μια μακροχρόνια ιστορία στο στυλ, θυμήσου ακαταμάχητες τουαλέτες όπως αυτή η πράσινη του οίκου Versace, πολλές φορές με σκανδαλώδη κοψίματα και παιχνιδιάρικα σκισίματα μέχρι τους μηρούς. 

Πρόσφατα, η Lopez φαίνεται να απασχολέι με τις εμφανίσεις της, περνώντας μια φάση πειραματισμού με το προσωπικό της στυλ, από την είσοδο στην εποχή του κομψού παριζιάνικου look με μπαλαρίνες μέχρι το ανατρεπτικό για τα δεδομένα της dweeb-ette. 

Έτσι, όταν η JLo τιμήθηκε για τα Βραβεία Elle 2023 Γυναίκες στο Χόλιγουντ, ένα από τα προηγούμενα βράδια,  δεν υπήρχε αμφιβολία ότι δεν θα έκανε με την ενδυμασία της μια ακόμα statement εμφάνιση. Στο κόκκινο χαλί, η Λόπεζ φόρεσε μια τολμηρή δημιουργία με το πάνω μέρος να θυμίζει πανοπλία, μια εμφάνιση που τη μεταμόρφωσε σε στρατιώτη που βαδίζει στο όνομα της μόδας και την ωθεί συνεχώς στα όρια με τρομερή επιτυχία. 

Το γλυπτό μεταλλικό πάνω κομμάτι του look της ήταν κομμένο, ακριβώς στο σημείο των καλοσχηματισμένων κοιλιακών της, ενώ από κάτω μια μαύρη φούστα με λεπτό σκίσιμο, έπεφτε σαν χείμαρρος στο έδαφος.

Το μακιγιάζ που ολοκλήρωσε την iconic εμφάνιση ήταν ένα smokey eye που αντανακλούσε τη γυαλάδα του μεταλλικού τοπ, ενώ το outfit ολοκλήρωσαν μακριά διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα αυστηρό sleek σινιόν. Τα αξεσουάρ της περιελάμβαναν ένα κομψό μαύρο clutch και κλειστές γόβες με φιάπα.

Τον γλυπτό θώρακα της Lopez φιλοτεχνήθηκε η ανερχόμενη σχεδιάστρια Grace Ling στη Νέα Υόρκη. Η δουλειά της συνώνυμη με την εκκεντρική και ανατρεπτική θηλυκότητα είναι γνωστή για την εφαρμογή της τρισδιάστατης εκτύπωσης στα ρούχα και θεωρείται μια από τις πιο hot και αγαπητές A List σχεδιάστριες της γενιάς της, όπως αποδεικνύεται άλλωστε και από την τελευταία εμφάνιση της Lopez.

Η φιλοσοφία πίσω από το ρούχο είναι μια επανάκληση του 17ου αιώνα και συμβολίζει τον εκσυγχρονισμό της γυναικείας σιλουέτας. Στην εγκάρδια ομιλία της αποδεχόμενη το Elle's Icon Award, η Lopez μίλησε για το σπάσιμο των ορίων και των στερεοτύπων καθώς και για τον εορτασμό των δυνατοτήτων των γυναικών στο Χόλιγουντ. " Όσα συχνά είναι αιτίες για να επικρίνονται συνήθως οι γυναίκες και να κρατούνται έξω από τα πράγματα, όπως το να αλλάζουμε γνώμη, να είμαστε συναισθηματικές και να έχουμε την προσοχή μας σε πολλά διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα, είναι στην πραγματικότητα οι υπερδυνάμεις μας και η ουσία στο ποιες είμαστε. Αυτό είναι να είσαι πραγματικά γυναίκα". αναφέρει η διάσημη λατίνα σταρ και ταυτιζόμαστε απόλυτα μαζί της!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της