Skip to main content

FASHION RADAR

H Julia Roberts φόρεσε τα πιο εντυπωσιακά xmas glam παπούτσια

Μια σταρ που ξέρει να ξεχωρίζει από την κορυφή ως τα νύχια…



Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός (κάπως) περπάτησε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Leave the World Behind στο Λονδίνο, με ένα ζευγάρι παπούτσια Gucci διακοσμημένα με κρύσταλλα πολυελαίου που κινούνταν σαν μια ιδιαίτερα αστραφτερή φράντζα σε κάθε της βήμα.

Τα παπούτσια έχουν ένα αρκετά απλό σχήμα, με μυτερή μύτη και χαμηλό τακούνι. Από κοντά, έχουν μια ατμόσφαιρα της σταχτοπούτας-συναντά-Βέγκας-showgirl.

Παρόλο που αποσπάται η προσοχή μου από τα παπούτσια, το υπόλοιπο σύνολο της Roberts είναι επίσης άξιο προσοχής. Ο ηθοποιός φορούσε ένα κολάν, baby pinkσορτς Gucci με ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν να κρυφοκοιτάζει από κάτω το κουμπωμένο σακάκι με διπλό κούμπωμα. Ταίριαξε τα μοντέρνα υποδήματά της με ένα εξίσου αστραφτερό διαμαντένιο γιακά κολιέ, το οποίο αντιστάθμιζε το απαλό παστέλ χρώμα του ντυσίματος της.


Η ταινία, η οποία στη μίνι κυκλοφορία της (22 Νοεμβρίου) στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου έλαβε πολύ θετικές κριτικές ακολουθεί «την Αμάντα, που υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς και τον σύζυγό της Κλέι Σάντφορντ, του Ιθαν Χοκ να νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι για το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους, Aρτσι (Τσάρλι Έβανς) και Ρόουζ (Φέρρα Μακένζι). Σύντομα οι διακοπές τους ανατρέπονται όταν δύο άγνωστοι- ο Τζι Έιτς Μαχερσάλα Αλί) και η κόρη του Ρουθ (Μαϊχάλα Χέρολντ) φτάνουν μέσα στη νύχτα και τους πληροφορούν για μία μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση ενώ αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι, το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι δικό τους.

Δείτε το νέο τρέιλερ


Οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με μια επερχόμενη καταστροφή που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει».

Με μουσική Μακ Κουέιλ το Leave the World Behind» θα είναι διαθέσιμο στη διάσημη πλατφόρμα από τις 8 Δεκεμβρίου.

Αλλά πίσω σε αυτά τα υπέροχα παπούτσια… Έχω μερικές ερωτήσεις για την Julia Roberts σχετικά με αυτά τα παπούτσια. Νούμερο ένα: πώς περπατάμε σε αυτά χωρίς να σκοντάψουμε;

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της