Skip to main content

FASHION RADAR

Rain Coat: Στεγνή & στιλάτη στη βροχή!

Δες τι πρέπει να έχει το ιδανικό αδιάβροχο για άνεση και στυλ ακόμα και τις βροχερές ημέρες!



Σίγουρα τα βροχερά πρωινά δημιουργούν μια ανησυχία ως προς τι να φορέσουμε για να παραμείνουμε στεγνές και κομψές στο δρόμο για το γραφείο. Ωστόσο η μόδα έχει προνοήσει και γιαυτό. Τα αδιάβροχα μπορούν να σε προστατέψουν από τη βροχή αλλά και να σου χαρίσουν παράλληλα ένα εκλεπτυσμένο look.  Προτίμησε κομμάτια διαχρονικά που θα φοράς για χρόνια και αναθεώρησε αν νομίζεις πως στερούνται κομψότητας. Αν πρέπει να επενδύσεις σε κάτι φέτος, αυτό είναι σίγουρα ένα αδιάβροχο, καθώς ο καιρός έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και οι βροχές δυσκολεύουν αρκετά την καθημερινότητα και τη μετάβαση σε εξωτερικές δουλειές.

Με ένα καλό αδιάβροχο στη ντουλάπα σου και μια ομπρέλα θα φτιάξεις ιδανικά look για βροχερές ημέρες.  Ποιο όμως είναι το ιδανικό για σένα ώστε να μην το νιώθεις περίεργο πάνω σου;

Αν μάθαμε κάτι για την ντουλάπα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είναι ότι η κατοχή μοντέρνων και λειτουργικών αντικειμένων είναι πλέον απαραίτητη, όπως και ένα αδιάβροχο στην γκαρνταρόμπα σου αναφέρουν οι ειδικοί μόδας.

Γιατί να επενδύσεις όμως σε ένα καλό αδιάβροχο. Γιατί χρειαζόμαστε τα απαραίτητα για κάθε ενδεχόμενο, γιατί τα ρούχα πέρα από στιλ οφείλουν να είναι λειτουργικά, πρακτικά και προστατευτικά για τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες. Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος τους.

Τι πρέπει να προσέξεις στην επιλογή ενός καλού αδιάβροχου; Μα βέβαια την επένδυση και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την υγρασία όπως ακριβώς συμβάινει με τις μπότες χιονιού ή της βροχής αντίστοιχα. 

Η αναζήτηση ενός αδιάβροχου μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά υπάρχει ένας εκπληκτικός αριθμός λεπτομερειών που κάνουν ένα καλό αδιάβροχο υπέροχο. Τα αδιάβροχα πρέπει να είναι πραγματικά αδιάβροχα,ολόκληρα και όχι σε κάποια τους σημεία. Μερικά είναι αρκετά ελαφριά και με κατάλληλη σύνθεση ώστε να τα φοράτε ενώ γυμνάζεστε σε εξωτερικούς χώρους, ενώ άλλα ταιριάζουν καλύτερα για ελαφριά βροχή ή για τις μετακινήσεις σας από και προς το γραφείο. Στην αγορά υπάρχουν εταιρείες που κατασκευάζουν αδιάβροχα μπουφάν που μπορούν να φορεθούν σε τρεις διαφορετικούς τύπους καιρικών συνθηκών, και άλλες μάρκες,που δίνουν έμφαση στην εμφάνιση και διαθέτουν μοντέρνα και εποχιακά χρώματα και prints. 

Τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα είναι συχνά, οπότε και οι σχεδιαστές και τα διάφορα brands προσθέτουν συνεχώς σημαντικά χαρακτηριστικά και φινιρίσματα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, ελαστικά υλικά, κομψές αλλά και άνετες σιλουέτες που μπορείς να φοράς και σε ζεστές αλλά και πιο ψυχρές εποχές.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της