Skip to main content

FASHION RADAR

Ζήτω τα βολάν: Η Halle Bailey παίρνει πολύ σοβαρά τα καθήκοντά της ως πριγκίπισσα της Disney

Και έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση με ένα τεράστιο πουφ φόρεμα



Η Halle Bailey, που παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του The Color Purple στις 6 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες, περπάτησε στο χαλί με ένα κόκκινο φόρεμα με πολλές στρώσεις από πτυχωτή φούστα από ταφτά και ένα σταυρωτό λαιμό με κορσέ στο μπούστο. Αυτό είναι τόσο πολύ φόρεμα. Η Julie Andrews θα μπορούσε να φτιάξει μια νέα γκαρνταρόμπα για επτά παιδιά από τη Μελωδία της Ευτυχίας χρησιμοποιώντας μόνο το ύφασμα από αυτό το φόρεμα.

Η ίδια η Bailey φαινόταν πανέμορφη, φυσικά, με μοναδικά αξεσουάρ τα διαμαντένια statement σκουλαρίκια αλλά όχι άλλα κοσμήματα. Πήγε με ένα απαλό glam, ταιριάζοντας το βαθύ κόκκινο κραγιόν της στο χρώμα του φορέματος.

«Η χθεσινή νύχτα ήταν ένα όνειρο στην πρεμιέρα του The Color Purple», έγραψε η Halle Bailey στο Instagram. «Είμαι πραγματικά τόσο ευγνώμων που συμμετέχω σε μια τόσο συγκινητική ταινία… ανυπομονώ να τη δείτε όλοι την ημέρα των Χριστουγέννων». Η ηθοποιός περιελάμβανε επίσης ένα μήνυμα προς τη μάρκα μόδας Off White, η οποία δημιούργησε την προσαρμοσμένη στα μέτρα της υπερβολή ταφτά. "✨Επίσης, ευχαριστώ πολύ την @off____white που έφτιαξε αυτό το όμορφο φόρεμα για μένα, ένιωσα πραγματικά σαν πριγκίπισσα!!" αυτή έγραψε. Κάτι θα ήξερε.

Το Color Purple είναι μια αμερικανική δραματική ταινία εποχής ενηλικίωσης του 2023 σε σκηνοθεσία Blitz Bazawule από σενάριο του Marcus Gardley, βασισμένη στο ομώνυμο σκηνικό μιούζικαλ, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1982. από την Alice Walker. Είναι η δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος, μετά την ταινία του 1985 σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και παραγωγή Σπίλμπεργκ και Κουίνσι Τζόουνς. Ο Σπίλμπεργκ και ο Τζόουνς επιστρέφουν ως παραγωγοί για το μιούζικαλ του 2023 μαζί με τους παραγωγούς του θεατρικού μιούζικαλ Σκοτ ​​Σάντερς και Όπρα Γουίνφρεϊ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Taraji P. Henson, Danielle Brooks, Colman Domingo, Corey Hawkins, H.E.R., Halle Bailey, Phylicia Pearl Mpasi και Fantasia Barrino στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως Celie.

Το The Color Purple έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 20 Νοεμβρίου 2023 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 25 Δεκεμβρίου 2023, από την Warner Bros. Pictures.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της