Skip to main content

FASHION RADAR

Γιατί να βάλεις το ριγέ κοστούμι στην ντουλάπα σου!

Το custom Schiaparelli pinstripe suit της Adele είναι μια μοντέρνα εκδοχή του Power Dressing της δεκαετίας του '80.



Καθώς το 2023 πλησιάζει στο τέλος του και η επάνοδος της μόδας της δεκαετίας του 2000 φαίνεται να χάνει την αίγλη της, δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε στην επόμενη δεκαετία για την αναβίωση της τάσης. Η κορυφαία επιλογή που έχει πάντα επίκαιρη θέση στη ντουλάπα μας είναι η δεκαετία του '80. Κι αν δεν πιστεύεις δες τις τελευταίες εβδομάδες, τη Ντακότα Τζόνσον που φόρεσε ένα μεγάλο μπλέιζερ τύπου '80s όχι μία αλλά δύο φορές. Η Hailey Bieber, επίσης καλωσόρισε στιλιστικά την επιστροφή της εποχής όταν φόρεσε ένα μαύρο κολάν σε συνδυασμό με ένα boxy μπλέιζερ με τονισμένους ώμους. 

Photo Credits: @Getty Images

Η μόδα της δεκαετίας του '80 δεν έχει απήχηση μόνο στο street style, αλλά δημιουργεί εμφανίσεις κατάλληλες και για το κόκκινο χαλί. Παράδειγμα η τελευταία εμφάνιση της Adele. Στο γκαλά του The Hollywood Reporter's Women in Entertainment, η Adele φόρεσε ένα custom made κοστούμι με ρίγες της δεκαετίας του '80 του οίκου Schiaparelli. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ανέτρεψε το άλλοτε Wall Street σύνολο για να δημιουργήσει μια κομψή, δυναμική εμφάνιση.

Ένα ασορτί σετ κοστουμιού θα δείχνει πάντα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ώστε να μην απαιτεί καθόλου αξεσουάρ για να ξεχωρίζει. Όπως αυτό της Adele που διέθετε ένα μπλέιζερ με διπλό πέτο σε μπλε χρώμα με λευκές ρίγες και λεπτομέρειες από ασημένιες παραμάνες αλλά και ένα ασορτί φαρδύ παντελόνι. Στο outfit πρόσθεσε χρυσά σκουλαρίκια και το συνδύασε με κομψές λευκές μυτερές γόβες. 

Η τραγουδίστρια απογείωσε το look φορμάροντας τα χρυσαφένια ξανθά μαλλιά της με όγκο στο πλάι και συνδύασε με ένα απαλό, ροδακινί μακιγιάζ.

Photo Credits: @Getty Images

Το κοστούμι με ρίγες της Adele είναι μια παρόμοια δημιουργία από τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 του Schiaparelli, όπου ο Daniel Roseberry υμνεί την ιδρύτρια του οίκου, Elisa Schiaparelli, μέσα από τολμηρές σιλουέτες και avant-garde μοτίβα. Αυτή την εβδομάδα, η Zendaya φόρεσε επίσης ένα look από τη συλλογή, με αποτέλεσμα να πιστεύουμε ότι η ραπτική Schiaparelli θα είναι απίστευτα περιζήτητη για τα επερχόμενα κόκκινα χαλιά.

Στο γκαλά, η Adele έλαβε το βραβείο Sherry Lansing Leadership Award, το οποίο τιμά καινοτόμους ανθρώπους ενεργούς για την φιλανθρωπία τους. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Adele φαίνεται να δίνει νέα πνοή σε ένα κοστούμι που κάποτε είχε καταδικαστεί να ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην ανδρική γκαρνταρόμπα. 

Αν το κοστούμι της Adele σου δίνει έμπνευση  καθώς αναζητάς το τέλειο outfit για μια μελλοντική επίσημή σου εμφάνιση, τότε δεν έχεις παρά να βρεις το δικό σου 2 piece of style!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της