Skip to main content

FASHION RADAR

Jennifer Lopez: Απογειώνει το party dressing με ένα hot κόκκινο φόρεμα!

Πάρε έμπνευση πριν διαλέξεις τη δική σου party εμφάνιση. 



Το κόκκινο είναι ξεκάθαρα το χρώμα των γιορτών! Και όχι μόνο! Είναι το χρώμα του έρωτα, της θηλυκότητας, της γοητείας και του ακαταμάχητου  sexiness. Μπορούν όλα αυτά μαζί να συνυπάρξουν σε ένα φόρεμα; Κι όμως. Ζωντανή απόδειξη η instagram φωτογραφία από το λαμπερό στυλ της  Jennifer Lopez . 

Photo Credits: @jlo/instagram

Η Lopez συνεχίζει να επιλέγει όλες τις εκθαμβωτικές προτάσεις για την εορταστική περίοδο σε styling, μακιγιάζ αλλά και διακόσμηση και αυτό έκανε ξανά σε μια ακόμα στιγμή της, καθώς ήταν οικοδέσποινα σε ένα χριστουγεννιάτικο γιορτινό πάρτι μαζί με τον σύζυγό της, Ben Affleck, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Περιττό να πούμε ότι αν η JLo πρόκειται να γίνει οικοδέσποινα, θα φορέσει περισσότερα από ένα look για την περίσταση, ωστόσο δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε πως έδειξε ότι είναι ενημερωμένη σε κάθε τάση της μόδας, φορώντας ένα μακρυμάνικο μάξι bodycon φόρεμα σε κόκκινο κερασί με μια μεγάλη καρφίτσα με τριαντάφυλλα στο γιακά. Αν και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Λόπεζ με ένα φόρεμα με τολμηρό σκίσιμο μπροστά, το κόκκινο cherry maxi είχε ένα σκίσιμο στο πίσω μέρος. 

Photo Credits: @jlo/instagram

Η Λόπεζ φρόντισε να δώσει τα εύσημα εκεί που πρέπει και έτσι δε δίστασε να συστήσει την ομάδα που επιμελήθηκε το glam look της. Το μακιγιάζ της για την εκδήλωση περιλάμβανε μια sparkly smokey παλέτα ματιών και ένα ουδέτερο γυαλιστερό gloss, με έντονο περίγραμμα σε μια σκούρα καφέ απόχρωση. Το πρόσωπό της είχε τη λάμψη που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τα προϊόντα της J.Lo Beauty,  ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα στο πλάι με όγκο και χαλαρά κύματα. Τα νύχια της ήταν μυτερά σε σχήμα αμυγδάλου και είχαν ένα παγωμένο κρεμ χρώμα για να ταιριάζουν με το πνεύμα του χιονισμένου καιρού. Τέλος, η Lopez κράτησε τα αξεσουάρ της στο ελάχιστο και φόρεσε μόνο σκουλαρίκια με μακριά διαμάντια.

Πριν διαλέξεις το δικό σου party dress ξανασκέψου το κόκκινο φόρεμα! Αν θέλεις να ανάψεις φωτιές στο πέρασμά σου, ναι, είναι το ιδανικό!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα