Skip to main content

FASHION RADAR

Η Jennifer Lopez μάς υπενθυμίζει τα βασικά μιας ακαταμάχητης γκαρνταρόμπας!

Η off-duty εμφάνισή της ήταν ένα μάθημα για low effort στυλ υψηλού level.



Η Jennifer Lopez έχει μια εκπληκτικά ευέλικτη γκαρνταρόμπα. Θα τη δεις να παραλαμβάνει βραβεία απογειώνοντας φορέματα με θανατηφόρο ντεκολτέ και τολμηρά σκισίματα μέχρι ψηλά στους μηρούς, εξακολουθώντας παράλληλα να είναι το ίδιο κορίτσι με την Jenny from the Block, καθώς διαφημίζει την τάση των χοντροκομμένων sneaker ή φορώντας ένα ζευγάρι μπεζ κλασικά ορειβατικά μποτάκια. 

Μιλώντας για το off-duty street style της JLo, το Σαββατοκύριακο φόρεσε ένα ακόμη ρούχο που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε. Ενώ ήταν έξω για ψώνια της τελευταίας στιγμής ενόψει των εορτών, φόρεσε μια καμπαρντίνα πάνω από ένα λευκό basic μπλουζάκι και ένα pallazzo παντελόνι.

Photo Credits: @Backgrid

Το σύνολό της ήταν, ναι, απλοϊκό, αλλά αυτό ήταν και το ζητούμενο. Το συγκεκριμένο look της Lopez περιελάμβανε βασικά fashion στοιχεία που όλοι πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας. Φόρεσε το απλό μπλουζάκι της με λαιμόκοψη σε V, σεταρισμένο σε ένα ουδέτερης απόχρωσης παντελόνι. Αυτό όμως που έσωσε την εμφάνιση και της έδωσε λόγο για να μιλάμε τώρα ήταν αναμφίβολα, η καμπαρντίνα της σε γλυκό χρώμα χακί γκρι. Το κλασικό πανωφόρι της Lopez ήταν η τελευταία και απαραίτητη πινελιά, που μετέτρεψε το ντύσιμό της από χύμα σε μια cosy chic εμφάνιση. 

Η Λόπεζ συνδύασε επίσης ένα ζευγάρι μαύρα σουέντ μποτάκια με τακούνι, χαρίζοντας το απαραίτητο ύψος που χρειαζόταν το παντελόνι της ώστε να μην αγγίζει το εδαφος.  Η λατίνα σταρ φυσικά δεν αποχωρίστηκε τα αγαπημένα της αξεσουάρ, ούτε φυσικά την Birkin της. 

Όσον αφορά το styling ομορφιάς της, η Lopez έπιασε τα μακριά μαλλιά της σε έναν λείο κότσο, ένα χτένισμα της τελευταίας στιγμής που ωστόσο δείχνει λαμπερό και εκλεπτυσμένο. Τέλος, ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου. 

Φαίνεται ότι η Lopez συνεχίζει να επιδιώκει πιο μινιμαλιστικές και upgraded εμφανίσεις στην καθημερινότητα, διεκδικώντας τον τίτλο της μούσας της ήσυχης πολυτέλειας από την Jennifer Lawrence και παραδίδοντας απλά μαθήματα στυλ για τις βασικές αρχές της κομψότητας που κρύβεται στη ντουλάπα μας.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα