Skip to main content

FASHION RADAR

Victoria Beckham: Πιο κομψή από ποτέ με No-Pants εμφάνιση.

To posh girl των 90s με ένα ακαταμάχητο nopants look! 



Η Victoria Beckham δε μίλησε ποτέ πραγματικά για όσα θεωρεί ότι είναι της μόδας. Εξάλλου, πέρασε μεγάλο μέρος της δεκαετίας του '90 ως μέλος των Spice Girls, αποδεικνύοντας ότι είναι μία από τις κορυφαίες trendsetters της μόδας και το ίδιο ισχύει όλα αυτά τα χρόνια αργότερα. 

Η Beckham κλείνει το μάτι σε όλες τις πρωτοποριακές τάσεις της μόδας , και το προσωπικό της στυλ παραμένει κομψό και ενήμερο όσο τα χρόνια περνούν! Πάρε, για παράδειγμα, το τελευταίο της ντύσιμο, όπου φορούσε ένα μαύρο blazer φόρεμα και ένα δαντελένιο καλσόν, έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό που αποδεικνύει περίτρανα πόσο εξακολουθεί να είναι αυτό το πολύ Posh Spice κορίτσι που γνωρίσαμε, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.

Σε ένα πρόσφατο Instagram Story, η 49χρονη σχεδιάστρια πόζαρε μπροστά από μια σκάλα φορώντας ένα μικρό μαύρο φόρεμα, ή καλύτερα η επιλογή της ήταν ένα μίνι blazer φόρεμα. Κράτησε το μικροσκοπικό της φόρεμα σακάκι κουμπωμένο, δίνοντας έμφαση στην καλά σφιχτή αδύνατη μεση.  Τα μακριά καφέ μαλλιά της χτενισμένα σε κύματα, κάλυπταν τους ελαφρώς υπερβολικά τονισμένους ώμους. Συνδύασε με ελάχιστα αξεσουάρ, ολοκληρώνοντας το ντύσιμό της μόνο με ένα ζευγάρι peep-toed σατέν γόβες και το αγαπημένο μας κομμάτι της εμφάνισης, που δεν ήταν άλλο από ένα διαφανές καλσόν με μοτίβο δαντέλας.

Αυτό που ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο καλσόν φυσικά το λογότυπο "VB" με μονόγραμμα, το οποίο συνδυάζεται με τα μοτίβα λουλουδιών.Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο καλσόν κάνει την εμφάνισή του. Τον Νοέμβριο επίσης η Beckham μοιράστηκε τη νεότερη προσθήκη στη συλλογή της μέσω του Instagram. 

Δεδομένου ότι η no pants τάση ήταν στη μόδα όλο το χρόνο, ήταν θέμα χρόνου να τη δούμε φορεμένη από την Beckham και καθώς το κάνει μας παρασύρει να την ακολουθήσουμε. Αν το 2023 ήταν μια μικρή εισαγωγή στην τάση, τότε οδεύοντας με τη νέα χρονιά, μπορούμε να περιμένουμε ότι οι αγαπημένοι μας σταρ θα συνεχίσουν να τα αποκαλύπτουν όλα χωρίς συγγνώμη. Με τα καλσόν δια χειρός Victoria μπορείς να προσαρμ΄σεις την τάση αποκαλύπτοντας τον πιο κομψό εαυτό σου! 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!