Skip to main content

FASHION RADAR

Emma Stone: Με leather top που θέλουμε όλες!

Το hot top που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου!



Το τοπ της Έμμα Στόουν είναι από αυτά που θα ήθελες στη ντουλάπα σου αυτήν ακριβώς τη στιγμή! Για να βγεις για ποτό με τις κολλητές, για να πας στην πρεμιέρα της παράστασης που σε έχουν καλέσει, για να πας για φαγητό με το έτερον ήμισυ και όλο αναρωτιέσαι τι να φορέσεις ώστε να είσαι και hot αλλά και σικ! Ένα all star κομμάτι κρυμμένο στη ντουλάπα σου, ένα κομμάτι κλειδί που ανοίγει όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις και όλες τις περιστάσεις αντίστοιχα. 

Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα να είμαι κολλητή της Emma Stone. Όχι για να έχω δωρεάν εισιτήρια και free pass στις πρεμιέρες! Αλλά για να μπορώ με ένα sms να της ζητήσω πως τώρα θέλω αυτό το top για να το φορέσω στο party της εταιρείας που εργάζομαι και ίσως να μην το επέστρεφα και ποτέ αφού μάλλον θα το φορούσα σε κάθε περίσταση που απαιτεί no casual outfit. Όλα αυτά για ένα μόνο τοπ. Αυτό που φόρεσε η διάσημη ηθοποιός και μούσα του Λάνθιμου στο The Curse FYC ακόμη και στη Νέα Υόρκη στις 29 Δεκεμβρίου παρέα με τους συνεργάτες της Benny Safdie και Nathan Fielder στο Midnight Theatre. Το δερμάτινο τοπ με τη v λαιμόκοψη και τα κουμπιά συνδυάστηκε με ένα υπέροχο μακρύ, μαύρο παλτό, απλά παπούτσια και τζιν και το υλικό του έλαμπε. Αυθεντικό δερμάτινο ή μη, ήταν απλά υπέροχο. 

Αν είσαι γυναίκα που της αρέσει το μίνιμαλ ντύσιμο με πολυτελείς αναφορές δεν γίνεται να μη θέλεις τώρα να το δανειστείς. Έστω για μια μέρα ή μια εμφάνιση. Αν έχεις ένα ξεχωριστό κάλεσμα, μια επαγγελματική υποχρέωση ή ένα hot πρώτο ραντεβού να ένα κομμάτι που εκπληρώνει πολλές fashion φιλοδοξίες. Η αυστηρή του γραμμή και ο μίνιμαλ σχεδιασμός αναδεικνύει το σώμα, τους ώμους, τα χέρια και τον θώρακα και είναι sexy αγκαζέ με ένα ανεπιτήδευτο class. Συνδυάσέ το με τζην, με ένα μαύρο tailored παντελόνι, με μια midi skirt, κι αν είσαι τολμηρή ακόμα και με ένα δερμάτινο παντελόνι και γόβες! 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!