Skip to main content

FASHION RADAR

Taylor Swift: Το πράσινο Gucci φόρεμα που λατρέψαμε στις Χρυσές Σφαίρες!

Οι μεταλλικές λάμψεις και οι παγιέτες έχουν πάντα θέση σε red carpet εμφανίσεις! 



Κορίτσια συγκρατηθείτε! Πείτε μου πως δεν πεθαίνετε κι εσείς με αυτό το αστραφτερό, κολλητό, συγκλονιστικό,  glamorous φόρεμα! Η Taylor Swift με την τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες 2024 είναι απλά εκπληκτική. Η Swift, υποψήφια στα βραβεία για την ταινία της Eras Tour που έσπασε τα ρεκόρ, δίνει πόνο με συμμάχους της όλα τα sparkly snake vibes.

Η τραγουδίστρια έφτασε στο ξενοδοχείο όπου διεξάγονταν οι Χρυσές Σφαίρες στο Λος Άντζελες αργοπορημένη και αν και η εμφάνισή της στα φλας των φωτογράφων ήταν σχετικά σύντομη παρόλα αυτά τα έκανε να αστράψουν τόσο με την ομορφιά της όσο και με το εκπληκτικό της φόρεμα δια χειρός Gucci. Η Swift δεν έχει παρευρεθεί στα Globes από το 2020, οπότε η αποψινή εμφάνισή της ήταν από αυτές που δύσκολα περνούν απαρατήρητες ενώ αυτή τη φορά δεν συνοδευόταν από τον φίλο της Travis Kelce . 

Η Swift φορούσε μια μεταλλική πράσινη tailor made φυσικά, δημιουργία του οίκου Gucci που έμοιαζε σαν να ήταν φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από υγρές πράσινες πούλιες και είχε λουράκια στην πλάτη και ένα ανοιχτό ντεκολτέ με κόψιμο καρδιάς, που στηριζόταν σε δύο λεπτά spaghetti straps.  Τα αξεσουάρ της ηταν απλά, καθώς επέλεξε ασορτί μεταλλικές πράσινες γόβες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και μερικά χοντρά δαχτυλίδια, όλα της De Beers. Το χρώμα αναδεικνύει απόλυτα τόσο την αψεγάδιαστη εικόνα της τραγουδίστριας, το χρώμα του δέρματός της αλλά και τη φρεσκάδα της ηλικίας της. 

Η τραγουδίστρια και υποψήφια του βραβείου Χρυσής Σφαίρας στην κατηγορία Cinematic and Box Office Achievement, κράτησε το beauty look της κλασικό στο κόκκινο χαλί. Χωρίς να αποχωρίζεται τις αφέλειες που τείνουν να θεωρηθούν το σήμα κατατεθέν της, τα μαλλιά της χτενίστηκαν σε στυλ Old Hollywood με χαλαρά κύματα στο κάτω μέρος του μήκους τους, ενώ το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους στηρίχθηκε στο φρέσκο και λαμπερό δέρμα. Το κλασικό cat-eye της αντικαταστάθηκε με ένα smokey eye σε καφέ τόνους με μια λαμπερή χρυσή εσωτερική γωνία και συνδυάστηκε υπέροχα με nude lip gloss στα χείλη για extra δόσεις λάμψης. 

 Ξέρω πως μπορεί αυτή η εμφάνιση να μην είναι η αγαπημένη σου. Ένα τέτοιο φόρεμα είτε το λατρεύεις είτε το μισείς από τη πρώτη στιγμή. Εμείς το λατρέψαμε! Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις.. Hater ή the fan the greater;

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα