Skip to main content

FASHION RADAR

Το hot φόρεμα που φόρεσε η Lindsay Lohan στην πρεμιέρα των Mean Girls

Μια εμφάνιση της Lindsay Lohan που αξίζει να προσέξεις



Η Lindsay Lohan έκανε μια δυναμική εμφάνιση για να υποστηρίξει την επόμενη ταινία της και πρέπει να το ομολογήσουμε ότι έμοιαζε τόσο κομψή. Η OG Cady Heron παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Mean Girls στη Νέα Υόρκη στις 8 Ιανουαρίου, φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα που έδειχνε ακριβώς τη σωστή ποσότητα δέρματος. Έτσι γίνεται παιδιά.

Το φόρεμα της Lohan ήταν μακρυμάνικο με αιχμηρά μαξιλαράκια για τους ώμους για ένα στοιχείο δομής, με μια κυρίως ανοιχτή πλάτη και βαθιά κοψίματα στη μέση για να τονίσουν την κατά τα άλλα διακριτική εμφάνιση. Για μια τελική πινελιά, το φόρεμα είχε επίσης μια κρυστάλλινη ζώνη, που ταίριαζε με το κούμπωμα στη μαύρη τσάντα clutch της Lohan, καθώς και με τα σκουλαρίκια σε στυλ «πολυέλαιο».

Η ηθοποιός διατήρησε το κλασικό στυλ της, τιμώντας τα κόκκινα μαλλιά της με την υπογραφή Jessica Rabbit, με βαθύ πλαϊνό μέρος και μπούκλες Old Hollywood. Ξεκινώντας από το μπροστινό σκίσιμο της φούστας, μπορείτε να δείτε ότι η Lohan ολοκλήρωσε το σύνολο με μυτερές γόβες με λουράκι στον αστράγαλο.

Η Lindsay Lohan σίγουρα δεν έχει απομακρυνθεί από τη νοσταλγία των Mean Girls πρόσφατα. Μόλις πριν από λίγους μήνες, αυτή και οι πρώην συνάδελφοί της ενώθηκαν ξανά για να γυρίσουν μια διαφήμιση για τη Walmart, στην οποία έπαιξαν ενήλικες εκδοχές των εμβληματικών χαρακτήρων τους του 2004.

Γιατί 20 χρόνια αργότερα, η Cady Heron εξακολουθεί να είναι, όπως είπε ο Janis Ian στην αρχική ταινία, “regulation hottie”. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

I say a little prayer for you: τα ψυχολογικά οφέλη της προσευχής

Η σχέση νου-ψυχής στο μικροσκόπιο της επιστήμης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών