Skip to main content

FASHION RADAR

H Kate Moss φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα με δαντέλα στο πάρτι των 50ών γενεθλίων της

Κι ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ



Το Eternal style icon Kate Moss έκλεισε τα 50 αυτή την εβδομάδα. Για να το γιορτάσει, κάλεσε τους πιο κοντινούς και αγαπημένους της να παρευρεθούν σε ένα δείπνο στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι. Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε σημαντικά ονόματα της μόδας, όπως η Stella McCartney, ο Haider Ackermann και η Charlotte Tilbury, καθώς και η κόρη της Lila μοντέλο και ο φίλος της φωτογράφος Nikolai von Bismarck. Είναι αυτονόητο ότι η Κέιτ τα κατάφερε στο μέτωπο της μόδας, καθώς έκανε μια εμφάνιση που προκαλούσε ζήλια, αντάξια της ιδιότητάς της ως σούπερ μόντελ.

Σηματοδοτώντας το ορόσημο των γενεθλίων της, η Κέιτ φόρεσε ένα κορμάκι επενδεδυμένο με ένα vintage μαύρο δαντελένιο φόρεμα διακοσμημένο με φλοράλ μοτίβα που προέρχονται από το New York Vintage. Για να καταπολεμήσει τον κρύο καιρό, τύλιξε επιμελώς ατημέλητα μια μαύρη σατέν κάπα Alexandra King γύρω από τους ώμους της, τονισμένη με κρόσσια άκρα και μια εντυπωσιακή χάλκινη φόδρα. Όσο για τα αξεσουάρ; Στόλισε τους καρπούς της με διαμαντένια βραχιόλια - γιατί να μην το κάνει; Είναι η μεγάλη της μέρα!—και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι λαμπερά πέδιλα.

Η Kate έχει μια τάση για κομμάτια εμπνευσμένα από το boho, όπως αποδεικνύεται από τη διαρκή επιρροή της στα moodboards των στυλιστών, τα οποία διαθέτουν τα εμβληματικά της ρούχα Noughties Glastonbury. Ωστόσο, τα πιο πρόσφατα χρόνια, έλκεται προς μια πιο σκοτεινή αισθητική. Χαιρετίστε την Kate Moss, την γκοθ βασίλισσα μας!

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.