Skip to main content

FASHION RADAR

Flat Shoes: Βρες τα κατάλληλα για άνεση & στυλ όλη μέρα!

6 flat ζευγάρια σου χαρίζουν την άνεση και την κομψότητα που ψάχνεις!



Μπορεί να μην είναι ακριβώς του γούστου σου αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να με φανταστώ με άλλο παπούτσι πέραν του φλατ στην καθημερινότητα. Άνετο, ξεκούραστο ιδανικό για το τρέξιμο στην πόλη. Ωστόσο δεν είναι όλα τα φλατ παπούτσια άνετα. Μερικά είναι τόσο αδύναμα, που μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι καμάρες σου δεν έχουν υποστήριξη και πολλά άλλα που προκαλούν φουσκάλες και απλά σου δυσκολεύουν τη μέρα. 

Πολλοί ειδικοί λένε ότι πολλά κοινά προβλήματα στα πόδια από τα επίπεδα παπούτσια προέρχονται από την υπερβολική χρήση δηλαδή, όταν τα φοράς για να περάσεις για παράδειγμα μια μέρα στη Disneyland ή όταν έχεις μια δουλειά που σου απαιτεί να στέκεσαι όλη μέρα. Αυτοί οι συνήθεις τραυματισμοί περιλαμβάνουν πελματιαία απονευρωσίτιδα (φλεγμονή στη φτέρνα), μεταταρσαλγία, νευρώματα (τσιμπημένα νεύρα στα δάχτυλα των ποδιών) και κατάγματα. 

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσεις σε ένα άνετο φλατ παπούτσι;

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η σωστή εφαρμογή . Καθένας έχει διαφορετικό σχήμα στο πόδι του, ιδιαίτερα στην περιοχή του μπροστινού ποδιού. Μερικοί άνθρωποι έχουν πιο μυτερό σχήμα και μερικοί άνθρωποι έχουν στενά πόδια, ενώ άλλοι πιο φαρδιά. Θέματα όπως τα κότσια ή τα σφυροδάχτυλα μπορούν επίσης να αλλάξουν το σχήμα του ποδιού σας. Εκτός από την εφαρμογή, το να έχετε μια πιο χοντρή και υποστηρικτική σόλα θα είναι πιο προστατευτική και άνετη. Ένα μικρό τακούνι και ένα απαλό υλικό μπορούν επίσης να κάνουν τη διαφορά στο κομμάτι της άνεσης.


Πολλοί  άνθρωποι συχνά φορούν μπαλαρίνες που είναι πολύ μικρές με αποτέλεσμα οδυνηρά σημεία πίεσης στα δάχτυλα των ποδιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πόνο, δυσφορία και υπερβολική ολίσθηση της φτέρνας. Ένας αναπαυτικός πάτος στο μπροστινό μέρος κάτω από το πέλμα επιτρέπει πιο σφιχτή εφαρμογή, εάν χρειάζεται, χωρίς να διακυβεύεται το πραγματικό σου μέγεθος.

Ένα πρόσθετο αξεσουάρ παπουτσιού που βοηθά αρκετά είναι ένα μαξιλαράκι για το μετατάρσιο . Εάν το μπροστινό μέρος του ποδιού σε πονάει, αυτά τα μαξιλαράκια μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της πίεσης γύρω από αυτό το σημείο όταν περπατάς. Τώρα που ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσεις, δες μερικά από τα πιο άνετα φλατ παπούτσια που θα λατρέψεις να φοράς κάθε μέρα! Και φυσικά χωρίς να στερούνται καθόλου κομψότητας! 

Nak Butterfly Twists Olivia

Γυναικείες μπαλαρίνες με αναδιπλούμενη Twist Tech τεχνολογία, φόδρα που αφήνει το πόδι να αναπνέει και πάτο με memory foam για έξτρα άνεση. 

Migato ​​Μαύρη μπαλαρίνα με διακοσμητικό φιογκάκι

 

Sandy S Γυναικεία Loafers με διακοσμητική μεταλλική αγκράφα.

Sante Day2Day Moccasins

Sante Day2Day μοκασίνια με χρυσό διακοσμητικό και ιδιαίτερα άνετη φόρμα που αγκαλιάζει το πόδι, προσφέροντας σωστή εφαρμογή, ξεκούραστο περπάτημα και μοναδικό style. Extra light ultra soft σόλα. Πατάκι δερμάτινο. 

Tsakiris Mallas Loafers 

Φτιαγμένο από δέρμα με τακούνι 4 cm.

Voi Noi Γυναικεία Δερμάτινη Μπαλαρίνα Casual AirAnesis

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας