Skip to main content

FASHION RADAR

Η Emma Stone με ένα πολύ όμορφο φόρεμα στην τελετή απονομής των SAG 2024

Αν κι έφυγε χωρίς βραβείο, συνέχισε το λαμπερό σερί κομψών της εμφανίσεων στα βραβεία SAG 2024



Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια εποχή που η Emma Stone δεν έφερε το A-game της σε ένα κόκκινο χαλί βραβείων και αυτή η σεζόν βραβείων δεν ήταν εξαίρεση. Παράδειγμα: η τελευταία της εμφάνιση στα Βραβεία SAG 2024.

Υποψήφια για καλύτερη γυναίκα ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κινηματογραφική ταινία για τη δουλειά της στο Poor Things, η Stone εμφανίστηκε σε full movie star mode, φορώντας μια προσαρμοσμένη τουαλέτα με ασημί-λιλά χάντρες από τoν οίκο Louis Vuitton με κεντημένα φτερά στο μπούστο.

Φορούσε επίσης σκουλαρίκια με το χαρακτηριστικό μοτίβο Louis Vuitton. Τα μαλλιά της Stone είχαν ένα ανανεωμένο Look από τη μακροχρόνια κομμώτριά της Mara Roszak.

Το στιλ της Stone τον τελευταίο καιρό έχει κλίνει σε λαμπερές παστέλ τουαλέτες, τόσο κατά την προώθηση της ταινίας όσο και κατά τη διάρκεια της σεζόν των βραβείων.

Στα βραβεία BAFTA του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Λονδίνο, η ηθοποιός –η οποία πήρε και το βραβείο εκείνο το βράδυ– ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες σταρ με μια προσαρμοσμένη ροδακινί τουαλέτα Louis Vuitton με έναν ώμο.

Τον Ιανουάριο, βγήκε στις Χρυσές Σφαίρες με ένα άλλο προσαρμοσμένο φόρεμα από Louis Vuitton, ένα με κεντημένα λουλούδια και ολόπλευρες αστραφτερές λεπτομέρειες.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη