Skip to main content

FASHION RADAR

Η Emily Ratajkowski παραδίδει ένα Master Class ντεκολτέ στο Παρίσι

Πόσο χαμηλά μπορεί να πάει ένα χαμηλό κόψιμο…



Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ξεκίνησε με το σόου του φθινοπώρου-χειμώνα 2024 του Dior, το οποίο τράβηξε τις διασημότητες της A-list στην πρώτη σειρά με στυλ. Η Jennifer Lawrence ξεχώρισε με ένα εντυπωσιακό κοστούμι τριών τεμαχίων, με ένα γιλέκο που στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της φορεμένο χωρίς σουτιέν και μπλούζα. Αργότερα το ίδιο απόγευμα, η Emily Ratajkowski έδειξε επίσης την τεχνογνωσία της στην αισθησιακά ριψοκίνδυνα λαιμόκοψη.

Καθώς πήγαινε για δείπνο, το μοντέλο και συγγραφέας εμφανίστηκε με ένα από τα πιο τολμηρά outfits της μέχρι τώρα. Πόσο χαμηλά μπορεί να πάει ένα χαμηλό κόψιμο; Λοιπόν, σύμφωνα με τη Ratajkowski, ακόμη και η εμφάνιση που χτυπά ακριβώς πάνω από τον αφαλό μπορεί να φαίνεται εκλεπτυσμένη. Το ντύσιμό της περιελάμβανε ένα ναυτικό μίντι φόρεμα Courrèges που αγκάλιαζε με μια βαθιά λαιμόκοψη σε V και στρίφωμα με φερμουάρ. Φόρεσε αξεσουάρ με μια κομψή μαύρη δερμάτινη τσάντα clutch και ένα καφέ σουέτ ζευγάρι μπότες ανοιχτές, μέχρι το γόνατο.

Η Emily Ratajkowski έχει κατακτήσει την τέχνη της εξισορρόπησης της διχαστικής ενδυμασίας με αναμφισβήτητη κομψότητα, περνώντας αβίαστα τη γραμμή μεταξύ τολμηρού και glamorous. Καθώς συνεχίζει την παραμονή της στο Παρίσι, να περιμένετε περισσότερα εντυπωσιακά βλέμματα από την EmRata.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη