Skip to main content

FASHION RADAR

Η Gisele Bündchen αναδεικνύει τον δυναμισμό της με Leopard Print

Το σούπερ μόντελ κοσμεί άλλο ένα εξώφυλλο περιοδικού.



Welcome to the jungle. Το supermodel Gisele Bündchen συνεχίζει την αναγέννηση της καριέρας της μετά το διαζύγιο σε μια φωτογράφιση για το περιοδικό Pop και η εμφάνιση που φοράει στο εξώφυλλο έχει… νύχια. Η Βραζιλιάνα σταρ δείχνει άψογη με ένα ολόσωμο μαγιό Celine με στάμπα λεοπάρ, με στρογγυλό άνοιγμα μπροστά και ασορτί τιράντες γόβες.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάναμε 13 λήψεις σε 3 ώρες! Αυτό ήταν ένα ρεκόρ για μένα. Σας ευχαριστώ που ήρθατε στο Μαϊάμι και περάσατε καλά μαζί μου, διασκέδασα τόσο πολύ! Παιδιά ταλαιπωρηθήκατε!» Η Bündchen έγραψε λεζάντα σε μια ανάρτηση στο Instagram από τα γυρίσματα, κάνοντας tag όλους τους καλλιτέχνες και τους στυλίστες. «Ζιζέλ τι γυναίκα που ΕΙΣΑΙ», λέει ένα κορυφαίο σχόλιο.

Εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ και την ανατροφή των παιδιών της, η Gisele Bündchen μόλις άρχισε να ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων μαγειρικής με την πρώτη της συλλογή συνταγών, Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul: A Healthy Lifestyle Cookbook. Δύο άνω τελείες στον τίτλο, για να ξέρετε ότι αυτό είναι σοβαρό! Αποκάλυψε ότι η υγιεινή διατροφή ήταν το κλειδί για να ξεπεράσει μια περίοδο κατάθλιψης και συχνών κρίσεων πανικού στις αρχές των 20 της. «Μετά από ενάμιση χρόνο από αυτό που θα έλεγα ότι ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές στη ζωή μου, όλα άλλαξαν», είπε στο The View, για People. «Έγινα άλλος άνθρωπος. Άρχισα να εξασκούμαι στον διαλογισμό. Άρχισα να κάνω γιόγκα. Άρχισα να εξασκώ την αναπνοή».

Ανοίχτηκε (λίγο) και για την αισθηματική της ζωή. Αποκαλώντας «ψέματα» τις φήμες για απιστία κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Τομ Μπρέιντι, η Μπούντχεν είπε στους New York Times, «Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που κατηγορούνται όταν έχουν το θάρρος να εγκαταλείψουν μια ανθυγιεινή σχέση και χαρακτηρίζονται ως άπιστες. Πρέπει να αντιμετωπίσουν τις κοινότητές τους. Πρέπει να αντιμετωπίσουν την οικογένειά τους. Φυσικά για μένα, τυχαίνει να είναι λίγο πιο έντονο».

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!