Skip to main content

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση



Η Βενετία υποδέχεται αυτήν την εβδομάδα χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο με τα εγκαίνια της 60ης Μπιενάλε της, εκθέτοντας τη δουλειά περισσότερων από 330 καλλιτεχνών που συμμετέχουν από περίπου 90 χώρες. Αλλά όπως το Frieze του Λονδίνου, το Art Basel του Μαϊάμι ή το Salone del Mobile του Μιλάνου, η εμπορική έκθεση τοποθετείται ολοένα και περισσότερο ως μια εκδήλωση που γειτνιάζει με τη μόδα. (Η Burberry είναι ο κύριος χορηγός του βρετανικού περιπτέρου, η Tod's θα υποστηρίξει το ιταλικό περίπτερο και η Louis Vuitton θα φιλοξενήσει τη δική της έκθεση στο Espace Louis Vuitton.)

Και έτσι πολλές διασημότητες, influencers και πρεσβευτές παγκόσμιων εμπορικών σημάτων θα συνεννοηθούν σύντομα με τον κόσμο της τέχνης, ανάμεσά τους η Salma Hayek – η σύζυγος του CEO της Kering, François-Henri Pinault – η οποία προχθές το βράδυ παρακολούθησε ένα δείπνο πριν από την έναρξη λειτουργίας στο Fondazione Cini ντυμένη με ιλιγγιώδεις πλατφόρμες και ένα φόρεμα κλεψύδρας που ξεχώριζε από κοψίματα με παγιέτες. Με αυτές τις διάσημες αναλογίες να συναγωνίζονται ίσως μερικές από τις πιο εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές της πόλης, η Χάγιεκ κατάφερε να ευθυγραμμίσει τη δική της δυναμική εικόνα με τη δύναμη των καλών τεχνών.

Αναρωτιέμαι τι κάνουν οι πιο συντηρητικοί τύποι τέχνης –δηλαδή αυτοί που τείνουν να ντύνονται με μια πιο αυστηρή εμφάνιση του Yohji Yamamoto– με όλους αυτούς τους διάσημους ανθρώπους με τις αστραφτερές παγιέτες τους που ποζάρουν σε κάθε βήμα που επαναλαμβάνουν. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να μάθει ο κόσμος της τέχνης από τη μόδα (και το αντίστροφο), και όταν τα δύο συγκλίνουν δημιουργεί ένα πραγματικό θέαμα. Αυτό είναι κάτι που η Σάλμα Χάγιεκ -κι ο αστραφτερός δεσμός στο στράπλες κορμάκι της- το γνωρίζει πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!