Skip to main content

FASHION RADAR

3 μαθήματα μόδας που μας παρέδωσε το αγαπημένο μας "Φιλαράκι"

Μια αναδρομή στο στιλ της Rachel Green!


Κέλλυ Νόβακ

Πόσες φορές έχεις δει την επιτυχημένη σειρά από τα ‘90s, “Friends”; Πιστεύω ότι μπορώ να απαντήσω με σιγουριά σε αυτή την ερώτηση για εσένα: Πολλές. Και στις πολλές φορές που την έχουμε δει, πέραν του ότι έχουμε γελάσει πάρα πολύ, έχουμε θαυμάσει και την –παρεξηγημένη ίσως- Jennifer Aniston, στον ρόλο της ως το καλομαθημένο πλουσιοκόριτσο, Rachel Green.

Η Rachel Green λοιπόν, μπορεί να είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, αλλά παρόλα έχει καταφέρει με τον τρόπο της να μας επηρεάσει. Είτε γιατί μας έχει κάνει να γελάσουμε και να αισθανθούμε καλύτερα, είτε γιατί μερικά από τα εμβληματικά της outfits στην σειρά μάς έχουν –ακόμα- μείνει χαραγμένα στην μνήμη. Αυτά τα looks, αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η ηθοποιός τα φόρεσε για τον ρόλο της, τα υποστήριξε τόσο καλά, με αποτέλεσμα να έχουν διατηρήσει μια διαχρονικότητα στον χρόνο! 

Αυτά είναι τα looks που αναλύουμε σήμερα!

Μάθημα 1ο: Η τζιν φόρμα είναι ένα ρούχο «κατατεθέν» της δεκαετίας του ’90, το οποίο όμως τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον έχει επιστρέψει δυναμικά. Η Rachel -πέρα από το εμβληματικό της haircut- την συνδύασε με ένα απλό tank top (φανελάκι), κάνοντας το το απόλυτα chic, καθημερινό outfit.

rachelgreenoutfits_01.jpg

Μάθημα 2ο: Το απόλυτο office look, δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει μια pencil φούστα. Η Rachel ευφάνταστα την συνδύασε με μια κομψή, αμάνικη ζιβάγκο μπλούζα και μια καρώ φούστα, σε παρόμοιες χρωματικές αποχρώσεις. 

rachelgreenoutfits_02.jpg

Μάθημα 3ο: Η επιτομή του elegant μινιμαλισμού είναι αυτό το look που είδαμε να φοράει η Rachel στην τελευταία σεζόν της σειράς. Ο ασπρόμαυρος συνδυασμός είναι ο πιο διαχρονικός και η ίδια δεν θα μπορούσε να τον αποδώσει καλύτερα, όπως με αυτή την μαύρη κοντομάκινη μπλούζα, με ένα επίσης κοντομάνικο λευκό crisp πουκάμισο, με ψηλό γιακά. Συνδύασε αυτό το look είτε με το αγαπημένο σου τζιν για ένα πιο casual ύφος, είτε με μια skater φούστα για ένα πιο fun αποτέλεσμα!

rachelgreenoutfits_03.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30