Οι καλύτερες street style εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι

Οι πιο εντυπωσιακές, περίπλοκες και αινιγματικές εμφανίσεις ever!

Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, πιστεύω στον μινιμαλισμό, όσον αφορά το στιλ μας. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ παρά να λατρεύω τα looks που είναι πιο «ψαγμένα». Και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένας άνδρας ή μια γυναίκα πρέπει να φορέσει ένα «περιέργο» ρούχο για να το πετύχει αυτό. Αντιθέτως. Πιστεύω ότι το μυστικό για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση, βρίσκεται στο styling. Εκεί, «παίζονται» πολλά. Και αυτό το περίπλοκο styling είναι και το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί κανείς να πετύχει.

Κοιτώντας λοιπόν, το styling των παρακάτω εμφανίσεων από γυναίκες που παρευρέθηκαν στα shows Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, αλλά και αλλού, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι πρόκειται για πραγματικά μελετημένο styling. Κάθε στοιχείο στις εμφανίσεις αυτές, έχει και νόημα, σκοπό. Κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο, όπως θα έπρεπε να είναι οι εμφανίσεις όλων μας.

Για να πάρεις μια γεύση για το τι εννοώ, ιδού.

couturefw18_ss_01.jpgcouturefw18_ss_02.jpgcouturefw18_ss_03.jpgcouturefw18_ss_04.jpgcouturefw18_ss_05.jpgcouturefw18_ss_06.jpgcouturefw18_ss_07.jpgcouturefw18_ss_08.jpgcouturefw18_ss_09.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares