Skip to main content

STREET STYLE

Pajama Pants: 4 τρόποι για να φορέσεις το μεγαλύτερο φετινό trend!

Join the pyjama party.


Κέλλυ Νόβακ

Η τάση του cocooning (ο όρος αυτός έχει να κάνει με την μόδα του να μένει κανείς περισσότερο στο σπίτι και να φοράει άνετα ρούχα) κάνει comeback φέτος και ένα από τα κομμάτια που αγαπάμε σ'αυτό είναι τα παντελόνια-πυτζάμα. Για να μπεις και εσύ στο κλίμα, σου δείχνουμε τρόπους για να δεις πώς να φορέσεις τα famous αυτά pajama pants!

• Keep it simple: Συνήθως τα pajama παντελόνια έχουν διάφορα και prints και το ύφασμά τους θυμίζει αυτό του γυαλιστερού σατέν. Σε αυτή την περίπτωση, μην «υπερβάλεις» στο ντύσιμό σου και συνδύασέ το με ένα μονόχρωμο t-shirt ή crop top. Δώσε μια πιο ρομαντική πινελιά, συνδυάζοντάς το με flat παπούτσια, όπως μπαλαρίνες, σε ένα πιο έντονο, αλλά πάλι μονόχρωμο χρώμα, για έξτρα αντίθεση.

• Go rock&roll: Δώσε ένα πιο edgy ύφος στο ιδιαίτερο αυτό παντελόνι, συνδυάζοντάς το με rock στοιχεία, όπως ένα δερμάτινο biker jacket και high-heeled ankle boots, για μια πιο βραδινή εμφάνιση. Ολοκλήρωσε το look με χρυσά κοσμήματα και θα είσαι η σταρ της βραδιάς!

• Boho chic: Τα παντελόνια τύπου πυτζάμα είναι ιδανικά για να "εφαρμόσεις" το bohemian chic look. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με μια μπλούζα με κρόσια σε γήινες αποχρώσεις (για αποφύγεις μια «θορυβώδη» εμφάνιση) και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!


• Mix & match: Προσοχή! Αυτός ο τρόπος πρέπει να εφαρμοστεί με μεγάλη προσοχή! Τόλμησε να συνδυάσεις το printed παντελόνι σου με ένα διαφορετικό pattern/μοτίβο, για ένα πιο fashionable και σύγχρονο αποτέλεσμα. Προσπάθησε τα δύο prints να είναι σε παρόμοιες αποχρώσεις, για να αποφύγεις ένα κιτς αποτέλεσμα! Εδώ δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με τα αξεσουάρ, καθώς ο συνδυασμός των διαφορετικών μοτίβων είναι αρκετός για να εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση αυτή!
pyjama1.jpg

pyjama2.jpg

pyjama3.jpg

pyjama4.jpg

pyjama5.jpg

pyjama6.jpg

pyjama7.jpg

pyjama8.jpg

pyjama9.jpg

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style

STREET STYLE

Η Kristen Stewart με πλεκτά εσώρουχα «τερμάτισε» το no pants look

Το στυλ «πετάχτηκα από το κρεβάτι» βγαίνει στους δρόμους

STREET STYLE

Πώς να ταιριάξετε τα sneakers σας με φόρεμα

Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός που φοριέται κομψά από το πρωί ως το βράδυ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;