Skip to main content

STREET STYLE

3 στοιχεία που μπορείς να αντιγράψεις από το boho στιλ της Paris Jackson

Μας αρέσει πολύ



Η κόρη του βασιλιά της ποπ μουσικής, Michael Jackson, εκτός από ταλαντούχα μουσικός, ηθοποιός και μοντέλο, είναι ένα style icon που μας τραβάει πάντα την προσοχή. Μετά από πολλές δυσκολίες στη ζωή της, η ίδια έχει φαίνεται πως έχει βρει τον εαυτό της και το στιλ που έχει «υιοθετήσει» είναι η πολύ ιδιαίτερη ταυτότητά της.

Τα τελευταία χρόνια, η Paris Jackson έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα διάφορων περιοδικών όπως του Rolling Stone, ενώ μετρά συνεργασίες με διάσημα brands από το χώρο της μόδας. Αυτό που χαρακτηρίζει το στιλ της είναι η boho αισθητική αλλά και η δημιουργική της ματιά.

ξέρει πολύ καλά πώς να χειρίζεται τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μαζί και τη δημόσια εικόνα της. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά περισσότερους από τρία εκατομμύρια followers και το feed της προσφέρει σε κάθε fashion lover την έμπνευση που χρειάζεται.

Αν λατρεύεις το boho style, αλλά δεν ξέρεις πώς να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου, εμπιστεύσου την Paris Jackson και τα killer outfits που επιλέγει στην καθημερινότητά της.

Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις ;

Πρόσθεσε oversized κομμάτια στην γκαρναρόμπα σου, όπως τα φούτερ και επένδυσε στο trend της σεζόν, το tie dye.

Προτίμησε τα αέρινα παντελόνια. Μπορείς να αγοράσεις ένα flare jeans το οποίο θα σου λύσει τα χέρια και θα γίνει αυτομάτως το boho item των εμφανίσεων σου. Θυμήσου ότι το look σου πρέπει να αποπνέει διάθεση για χαλάρωση στην παραλία.

Τελευταίο και πολύ σημαντικό note για ένα πετυχημένο boho look, είναι οι αναπάντεχοι συνδυασμοί στα χρώματα, τα μήκη και φυσικά τα funky prints, όπως τα γεωμετρικά σχήματα ή το φλοράλ. Μπορείς για παράδειγμα να φορέσεις μια μακριά, αέρινη φούστα με ανοιξιάτικες μπότες σε γήινα χρώματα. 

Μην ξεχνάς ότι μποέμ είναι ο άνθρωπος που ζει ελεύθερα, δημιουργικά, χωρίς συγκεκριμένα όρια και αυστηρούς κανόνες!

 

All photos credits Instagram @parisjackson

 

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.