Skip to main content

STREET STYLE

Η λεπτομέρεια που πρέπει να έχει ένα outfit αυτή τη σεζόν για να είναι hot

Μια προσθήκη που έχουν κάνει όλες οι fashionistas στην γκαρνταρόμπα τους



Η μόδα φέρνει ξανά στο προσκήνιο το glamour που τόσο έχει λείψει από την καθημερινότητά μας τον τελευταίο χρόνο. Μια λεπτομέρεια που είδαμε να πρωταγωνιστεί στην παρουσίαση της συλλογής Cruise 2020/21 του οίκου Chanel, με τίτλο “Balade en Méditerranée” κεντρίζει το ενδιαφέρον και φέρνει ένα αισθησιακό touch σε οποιοδήποτε look.

Αναφέρομαι στην chain belt, τη νέα εκδοχή της ζώνης. Οι περισσότερες fashionistas αλλά και διασημότητες της showbiz, όπως η Izabel Goulart, την αγάπησαν και την έχουν προσθέσει στην γκαρνταρόμπα τους.

Ο πιο cool τρόπος για να στολίσεις τη μέση σου είναι πια με μια αλυσίδα που πηγαίνει το σύνολο σε άλλο επίπεδο, κάνοντάς το πολυτελές και πολύ hot. Μετέτρεψε μια μακριά φούστα σε strapless φόρεμα, επίλεξε ένα μακρύ jacket από σιφόν και φόρεσε το πάνω από ένα τριγωνικό μπικίνι  το καλοκαίρι, συνδύασε ένα κεντημένο bandeau top και jeans και σε όλα αυτά πρόσθεσε μια chain belt που «αγκαλιάζει» τη μέση και το γυμνό δέρμα.

photo credits Instagram @sophiesuchan

Αυτή τη σεζόν, η chain belt κάνει την εμφάνισή της σε διάφορες μορφές, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των γυναικών, τόσο εκείνων που λατρεύουν τη μίνιμαλ αισθητική, όσο κι εκείνων που δεν φοβούνται να τολμούν και να δημιουργούν extravagant looks.

photo credits Instagram @emmanuellek_

Από αλυσίδες για τη μέση με layers, charms αλλά και διάφορα παιχνιδιάρικα σχέδια, μέχρι πολύ λεπτές και διακριτικές, αυτό το αξεσουάρ δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου για την φετινή σεζόν άνοιξη/ καλοκαίρι 2021.

photo credits Instagram @slipintostyle

 

Cover photo credits Instagram @slipintostyle

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.