Skip to main content

STREET STYLE

Get the look: Η Olivia Culpo δείχνει πώς να φορέσεις το μαντήλι με έναν εντελώς διαφορετικό αλλά πολύ κομψό τρόπο

Μια ακόμα στιλιστική πρόταση από την Μις Υφήλιος 2012 που αξίζει να δοκιμάσεις



Φοράει τα πιο φανταστικά ρούχα και μας κάνει να τα κοιτάμε κάθε φορά με λαχτάρα. Η Olivia Culpo, γνωστή και ως Μις Υφήλιος 2012, είναι ένα από τα fashion girls που πρέπει να παρακολουθείς στο Instagram, αν αγαπάς τη μόδα και χρειάζεσαι μια πηγή έμπνευσης για looks με κύρια χαρακτηριστικά την κομψότητα και τη θηλυκότητα και φυσικά αν θέλεις οι εμφανίσεις σου να δείχνουν πάντοτε ενημερωμένες και εναρμονισμένες με τις τάσεις της εκάστοτε εποχής.

Πρόσφατα, η Olivia Culpo έκανε μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα στιλιστική επιλογή, η οποία μας έκανε αμέσως να «κολλήσουμε». Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της στη Νέα Υόρκη.

Για την περίσταση αυτή, η 29χρονη fashionista-μοντέλο-σχεδιάστρια-επιχειρηματίας (ναι, έχει πολλές ιδιότητες) επέλεξε ένα total white σύνολο και συγκεκριμένα κοστούμι, ζώνη, πέδιλα το οποίο «έσπασε» με ένα πολύ διαφορετικό και κομψό αξεσουάρ γεμάτο χρώμα. Στην ουσία επρόκειτο για ένα μαντήλι σε αποχρώσεις του μπλε και όχι μόνο, με ένα ιδιαίτερο μοτίβο, το οποίο η Olivia Culpo φόρεσε αντί για πουκάμισο ή μπλούζα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

photo credits Instagram @oliviaculpo

 

Αυτό το εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς αξιοποίησε με διαφορετικό αλλά πολύ έξυπνο τρόπο ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, απογείωσε την εμφάνισή της και έγινε το απόλυτο summer trend της φετινής χρονιάς. Φυσικά, μπορείς πάντοτε να φορέσεις το μαντήλι με τους τρόπους που ήδη γνωρίζεις, όπως γύρω από τα μαλλιά, στο λαιμό, στο τζην αντί για ζώνη ή ακόμα και να το περάσεις στη λαβή μιας αγαπημένης σου τσάντας για να της δώσεις ένα touch πολυτέλειας.

 

cover photo credits Instagram @oliviaculpo

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης

Το αγαπούν οι Γαλλίδες influencers και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα