Αυτό είναι το αξεσουάρ που αναβαθμίζει κάθε σύνολο με μία κίνηση

Είναι η αγαπημένη προσθήκη των fashionistas

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πολλές φορές θα αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό για ένα πολύ κομψό και ενημερωμένο σύνολο, το οποίο θα τραβήξει τα βλέμματα σε κάθε σου βήμα. Κάπου εδώ να σου πούμε πως οι εμφανίσεις των fashionistas δίνουν πάντοτε την απάντηση και αυτή τη φορά, εστιάζουμε στο αξεσουάρ που επιλέγουν για να αναβαθμίσουν με μια μόνο κίνηση ένα σύνολο.

Αυτό το item δεν είναι άλλο από τη ζώνη φυσικά αλλά δεν αναφερόμαστε σε οποιαδήποτε εκδοχή. Πρόκειται για την designer ζώνη που φέρει επάνω της τη χαρακτηριστική αγκράφα-λογότυπο. Το αξεσουάρ αυτό αποτελεί έξυπνη προσθήκη σε κάθε σύνολο, αφού χαρίζει πολυτέλεια και κάνει το απαραίτητο statement στο εκάστοτε outfit.

logoac

photo credits Instagram @linneklund

logoacces

photo credits Instagram @tineandreaa

 

Τα εύσημα ανήκουν οπωσδήποτε στη ζώνη Gucci GG, που έκανε τις designer ζώνες με λογότυπα ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ στα social media και στους λογαριασμούς των γυναικών που ορίζουν τις τάσεις στη μόδα.

Μια τέτοια ζώνη με αγκράφα-λογότυπο φοριέται πάνω από φορέματα και παντελόνια, ακόμα και πάνω από blazers και παλτό και είναι ό, τι πιο hot πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου!

 zonist

 photo credits Instagram @tineandreaa

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @tineandreaa 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares