Skip to main content

STREET STYLE

3 Brands που αντιπροσωπεύουν το casual στυλ!

Το casual στυλ είναι η πιο ασφαλής αλλά και άνετη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να αναδείξουμε τις καθημερινές μας επιλογές σε ρούχα! 



 Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να χτίσεις το δικό σου προσωπικό casual style, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα top 3 brands που το αντιπροσωπεύουν! Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε μαζί τις εταιρείες που θα σε πείσουν να ακολουθήσεις κι εσύ το mood του κατάλληλου everyday στυλ.

H Funky επιλογή σου!

Το brand που δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας είναι φυσικά η Funky Buddha, που αποτελεί και την επιτομή του casual style για γυναίκες και άντρες. Ρούχα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων τους αλλά και για την everyday αισθητική τους, συνθέτουν μια παλέτα με προτάσεις που δεν περνάνε σίγουρα απαρατήρητες.

Οι προτάσεις μας

Στo funky-buddha.com μπορείς να βρεις υπέροχα jeans που κολακεύουν κάθε σωματότυπο, αλλά και t-shirts που θα αναδείξουν την casual πλευρά σου. Επίσης, μια ακόμη πρόταση που δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψεις είναι και τα αμάνικα μπουφάν , σε γυναικεία αλλά και ανδρική εκδοχή, που θα ταιριάξουν τέλεια με τις ανάγκες της εποχής και θα αποτελέσουν ιδανική ιδέα για looks που θα συνοδεύσουν τις επόμενες εξορμήσεις σου.

Abercrombie

Αν αγαπάς το casual look, η Abercrombie θα δώσει την απάντηση σε όλες σου τις επιλογές. Υψηλής ποιότητας t-shirts αλλά και φούτερ με βαμβακερή επένδυση, μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα σου κομμάτια. To brand στηρίζει τις minimal επιλογές, με γήινα χρώματα αλλά και απλότητα που δημιουργεί για ξεχωριστή ταυτότητα στην casual αισθητική.

Οι προτάσεις μας

Εδώ σίγουρα αξίζει να εστιάσεις σε t-shirts , που είναι και το top item του brand. Επίλεξε αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ και συνδύασέ τα με jeans αλλά και τα αγαπημένα σου sneakers. Επίσης αξίζει να γνωρίσεις και τις νέες ανοιξιάτικες επιλογές επιλογές της εποχής, ώστε να εμπλουτίσεις τη ντουλάπα σου με spring, απλά χρώματα αλλά και λεπτές ζακέτες.

Good American

Αν είσαι λάτρης των jeans, στην Good American θα βρεις την επιτομή της casual αισθητικής. Υπέροχες επιλογές για τον άνδρα και τη γυναίκα, αλλά και πολλές προτάσεις στην εφαρμογή των παντελονιών, θα σου δώσουν τη λύση για κάθε ανοιξιάτικο outfit σου.

Οι προτάσεις μας

Μια πολύ ωραία πρόταση για αυτή την κατηγορία είναι και τα sustainable denims, τα οποία δημιουργούνται με υλικά που σέβονται το περιβάλλον και ακολουθούν τους κανόνες της σύγχρονης ethical μόδας. Μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο και να το συνδυάσεις ένα το αγαπημένο σου μπλουζάκι αλλά και με ένα casual πουκάμισο!

Ανακάλυψε τις καλύτερες ιδέες και δημιούργησε το δικό σου αγαπημένο casual outfit, με επιλογές από τα καλύτερα brands της κατηγορίας τους. Ανέδειξε το στυλ σου με ρούχα υψηλής ποιότητας και ξεχώρισε με προτάσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

 

 

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης

Το αγαπούν οι Γαλλίδες influencers και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department