Skip to main content

STREET STYLE

Τι να φορέσεις για να αντέξεις τον καύσωνα

Κράτα σημειώσεις



Με τον υδράργυρο να βρίσκεται στο «κόκκινο», η κατάσταση εκεί έξω δεν είναι σίγουρα και τόσο εύκολη για εσένα που η μέρα σου σε βρίσκει στη δουλειά ή σε λοιπές υποχρεώσεις και σε μια διαρκή κίνηση στους δρόμους της πόλης. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, από το άφθονο νερό που πρέπει να καταναλώσεις, όπως και κάποια φρούτα που θα κρατήσουν τον οργανισμό σου καλά ενυδατωμένο και θα του δώσουν ενέργεια, καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι μπορείς να κερδίσεις μερικές ανάσες δροσιάς ακόμα και μέσα από τις ενδυματολογικές σου επιλογές.

Προτίμησε ένα αέρινο φόρεμα, φτιαγμένο από δροσερό ύφασμα

Το φόρεμα αποτελεί πάντοτε μια ιδανική επιλογή για day-to-night εμφανίσεις. Τις ημέρες με καύσωνα είναι σχεδόν απαραίτητο να βγει από την ντουλάπα σου, ωστόσο θα πρέπει να έχει δύο χαρακτηριστικά: να είναι αέρινο, ώστε να επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και πλήρη άνεση, αλλά και να είναι φτιαγμένο από ένα δροσερό ύφασμα, όπως το λινό, το οποίο αφήνει το δέρμα να «αναπνέει» και δεν σε κάνει να ιδρώνεις.

Χρησιμοποίησε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ μαλλιών

Είτε πρόκειται για το κλασικό κλάμερ είτε για ένα scrunchie ή ακόμα και για μια απλή κορδέλα την οποία θα δέσεις γύρω από τα μαλλιά, σημασία έχει να δημιουργήσεις ένα πρακτικό και κομψό χτένισμα, το οποίο θα αφήσει ελεύθερο το λαιμό και τους ώμους σου και θα σε κάνει να δροσίζεσαι σε κάθε σου βήμα.

Φόρεσε τα κατάλληλα παπούτσια

Ναι, οι εσπαντρίγιες και τα sneakers αποτελούν hot τάση και το καλοκαίρι, ωστόσο δεν προσφέρουν στα πόδια τον αέρα που χρειάζονται. Προτίμησε slides, σανδάλια ή πέδιλα (ακόμα και με λίγο τακούνι αν πρόκειται για μια πιο επίσημη εμφάνιση) για να διατηρήσεις τη θερμοκρασία του σώματός σου σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και να μην αισθανθείς ούτε στιγμή άβολα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @lauralabee

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30