Skip to main content

STREET STYLE

Η Camila Coelho μας δείχνει ότι η διαφάνεια πάνω από το μαγιό είναι hot

Η Βραζιλιάνα καλλονή αποτελεί την τέλεια πηγή έμπνευσης για τις καλοκαιρινές σου διακοπές



Είναι μια από τις πιο διάσημες fashionistas και influencers ανά τον κόσμο. Η Βραζιλιάνα καλλονή Camila Coelho, η οποία είναι και μαμά, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Instagram και μας ενθουσιάζει με κάθε της εμφάνιση που τις περισσότερες φορές είναι κομψή αλλά και πολύ σέξι.

Πρόσφατα, η ίδια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένειά της στη Φλόριντα. Σε αυτές τις φωτογραφίες, η Camila ποζάρει φορώντας μια από τις πιο hot τάσεις που βλέπουμε να «κυκλοφορούν» και το φετινό καλοκαίρι, που δεν είναι άλλη από το φόρεμα με διαφάνεια.

Η ίδια έχει συνδυάσει την τάση αυτή πολύ σωστά με το μπικίνι της. Φοράει όπως θα δεις ένα λευκό μπικίνι και από πάνω το διαφανές λευκό της φόρεμα το οποίο είναι πολύ μακρύ, ενώ το συνδύασε με flip flops σε μαύρο χρώμα, μαύρη τσάντα με λευκό logo και λευκά γυαλιά ηλίου.

camilasheerdress

Instagram @camilacoelho

 

Η διαφάνεια ή αλλιώς τα sheer φορέματα έχουν φορεθεί πολύ από celebrities του εξωτερικού από πέρυσι, όπως η Kendal Jenner και με ένα τέτοιο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου μπορείς να δημιουργήσεις ένα σέξι beach look.

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @camilacoelho

 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της