Skip to main content

STREET STYLE

Πώς θα δημιουργήσεις elegant σύνολα το καλοκαίρι

3 συμβουλές που αξίζει να έχεις στο μυαλό σου



Η δημιουργία ενός elegant, ψαγμένου και sophisticated look εξαρτάται πάντοτε από την σωστή προετοιμασία και τον κατάλληλο προγραμματισμό. Σε αυτό πρέπει να προστεθεί βέβαια και η έρευνα σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, ώστε αυτά που θα φορέσεις να σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα σε κάθε θερμοκρασία. 

Το καλοκαίρι όταν και οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές μπορείς να ντυθείς κομψά και να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ακολουθώντας τρεις έξυπνες συμβουλές τις οποίες εφαρμόζουν πολλές fashion influencers. 

Φόρεσε χαλαρές σιλουέτες 

Τα φαρδιά, oversized ρούχα κάποτε ήταν παρεξηγημένα. Όμως αυτά τα κομμάτια είναι cool και άκρως θηλυκά καθώς πέφτουν χαλαρά επάνω στο σώμα, δίνουν έξτρα κίνηση σε κάθε βήμα σου και το πιο σημαντικό, δεν σε κάνουν να ιδρώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βάλε στη βαλίτσα σου maxi φορέματα και φούστες, μπλούζες ή πουκάμισα με puffy δηλαδή φουσκωτά μανίκια αλλά και παντελόνες με αρκετό άνοιγμα στα μπατζάκια. Είναι κομμάτια - κλειδιά για ένα σικ στιλ. 

 Προτίμησε light χρώματα 

Μια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα που χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και κομψότητα βασίζεται στα light χρώματα τα οποία πρέπει να επιλέξεις για τα σύνολα σου. Χρώματα όπως τα παστέλ, το μπεζ, το λευκό, το ανοιχτό καφέ, το ροζ και το γαλάζιο είναι αυτά που κυριαρχούν έναντι των σκούρων χρωμάτων και τα οποία υπόσχονται να δώσουν έξτρα θηλυκότητα σε κάθε σου look. 

Για παράδειγμα, ένα λευκό λίνο σύνολο είναι ότι πιο σικ μπορείς να φορέσεις σε μια καλοκαιρινή σου έξοδο και να το μεταμορφώσεις από πρωινό σε βραδινό outfit, «παίζοντας» με αξεσουάρ και κοσμήματα. 

 Επένδυσε σε ένα καπέλο 

Τέλος, μιας και μιλάμε για αξεσουάρ, ένα μεγάλο χειροποίητο καπέλο, μονόχρωμο, με ή χωρίς σχέδιο ή διακοσμητικό στοιχείο, αποτελεί μια σωστή, μικρή επένδυση για το καλοκαίρι. Μπορείς να το φορέσεις απο το πρωί και δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. 

Συνδύασε το καπέλο με ένα καφτάνι ή με ένα ριγέ φόρεμα και αναβάθμισε την εμφάνιση σου στη στιγμή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @juliesfi

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του