Skip to main content

STREET STYLE

Μεταξωτό φόρεμα: Το ωραιότερο κομμάτι της σεζόν

Το φορούν όλες οι influencers. Μάθε πώς θα το διατηρήσεις καθαρό και αψεγάδιαστο



Αν υπάρχει ένα κομμάτι μόδας το οποίο δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα και ιδιαίτερα από των γυναικών που διαθέτουν αρκετά χρήματα για τις εμφανίσεις τους, τότε αυτό είναι το μεταξωτό φόρεμα. Πρόκειται για μια δημιουργία πολυτελή, η οποία χαρακτηρίζεται από θηλυκότητα και κομψότητα και απογειώνει την εικόνα της γυναίκας που τη φοράει. 

Το μεταξωτό φόρεμα το οποίο το έχουμε δει τις περισσότερες φορές στην εκδοχή του slip dress, είναι ένα κομμάτι με διαχρονική αξία. Είναι επίσης ευέλικτο, καθώς ανάλογα με τον τρόπο που θα συνδυαστεί με αξεσουάρ και υποδήματα, μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη τόσο σε εμφανίσεις πρωινές όσο φυσικά και σε βραδινές. 

Οι influencers το αγαπούν και το φορούν συχνά. Το ίδιο και διάσημες γυναίκες από τον χώρο της σόουμπιζ. Αν τώρα σκέφτεσαι και εσύ να επενδύσεις σε ένα μεταξωτό φόρεμα ή έχεις ήδη ένα στην κατοχή σου, θα πρέπει να γνωρίζεις το πώς πρέπει να το φροντίζεις, ώστε αυτό να έχει περισσότερη διάρκεια ζωής και να παραμένει όσο το δυνατόν αψεγάδιαστο. 

Ο ιδανικότερος τρόπος για να καθαρίσεις το μεταξωτό φόρεμα είναι το πλύσιμο στο χέρι. Ειδικότερα, το πλύσιμο σε κρύο νερό και σε κατάλληλο απορρυπαντικό θα βοηθήσουν ώστε να διατηρηθούν η αρχική φόρμα του, η απαλότητα και η ελαστικότητα των ινών. 

Επίσης, να θυμάσαι ότι για να απομακρύνεις την περίσσεια ποσότητα νερού, καλό είναι να το πιέζεις και όχι να το στύβεις. 

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του