Skip to main content

STREET STYLE

5 iconic φορέματα σου δείχνουν τον δρόμο για να υποδεχτείς stylish τον Νοέμβριo!

Ανακάλυψε το δικό σου! 



Νέος μήνας, νέα διάθεση, τι καλύτερο από μια βόλτα στις βιτρίνες! Αν είσαι σε shopping mood τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεις το outfit των ονείρων σου. Επένδυσε σε ένα hot φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε περισσότερες από μία περιστάσεις και υποδέξου επίσημα τον πρώτο μήνα του χειμώνα όσο πιο stylish γίνεται! 

 

The midi dress

Ένα μίντι φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου. Αποτελεί επιτομή της κομψότητας και τονίζει άψογα κάθε σιλουέτα. Βάλε στο καλάθι σου το συγκεκριμένο φόρεμα αν είσαι trendy fashionista καθώς έχει το πιο hot χρώμα της σεζόν, αν θέλεις να καταπλήξεις τους συναδέλφους σου στο γραφείο συνδυάζοντάς το με θηλυκό μποτάκι και δερμάτινο τζάκετ, αν θέλεις να πας σε μια βραδινή προβολή ταινίας, για ποτό με τις κολλητές αλλά και για σούσι με το νέο boyfriend! 

 

Photo Credits: @Getty/ Jeremy Moeller

The knit dress

Καθώς ο Χειμώνας τώρα ξεκινά δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα ακόμα ζεστό, απαλό αλλά extra κομψό φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σου. Σε μια από τις πιο top αποχρώσεις της σεζόν, με βαθύ ντεκολτέ και γραμμή που αγκαλιάζει κομψά τις καμπύλες σου. Θα σου λύσει τα χέρια αυτές τις ημέρες που κοιτάζεις τη ντουλάπα με την απορία Τι να βάλω χαραγμένη στο κούτελό σου, και θα εισπράξεις τα περισσότερα κοπλιμέντα φορώντας το. Ιδανική βάση για πολλά outfits, layerings και ένα σωρό περιστάσεις. Από το σχολείο των παιδιών, μια stylish εξοδο για shopping, ένα Κυριακάτικο brunch και μια επίσκεψη σε φίλους. 

 

The mini dress

Ποιός είπε πως επειδή η θερμοκρασία πέφτει θα αφήσουμε το μίνι στην άκρη μέχρι την επόμενη άνοιξη; Βρες ένα μίνι φόρεμα που θα ευχαριστηθείς να φοράς με πολλούς τρόπους και θα σε κάνει να νιώθεις θεά! Το ζακάρ είναι από τα πιο αγαπημένε ντεσέν και μπορεί άνετα να φορεθεί τόσο σε επίσημες καταστάσεις όσο και πιο καθημερινές. Προτίμησε ένα χρώμα που να δημιουργεί έντονη αντίθεση και “κατέβασέ” το ή ανάδειξέ το αντίστοιχα με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Κρίκοι, μια όμορφη ζώνη και μπότες θα σε πάνε στη δουλειά και βόλτα μετά, ενώ ένα καλό ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα σε οδηγήσουν σε πιο χλιδάτες περιστάσεις. Αν το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια σου, τι περιμένεις βγάλτα έξω! 

 

Photo Credits: @ Getty Images

The button dress

Το σεμιζιέ, είναι το φόρεμα που ήρθε για να μείνει. Λίγο εναλλακτικό, να θυμίζει πουκάμισο, το συγκεκριμένο με το σαγηνευτικό του χρώμα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν ένα τέτοιου τύπου κομμάτι λείπει από την ντουλάπα σου ήρθε η ώρα να του πεις το απόλυτο ναι!! Συνδύασέ το με μπότες, μποτάκια αλλά και ψηλοτάκουνα mules!  Classy, θηλυκό, είναι το outfit με τα xίλια πρόσωπα που φοριέται με τα πρώτα κρύα μέχρι τις πρώτες ζέστες! Αν δεν έχεις ήδη τρέξει, πρέπει αμέσως να τρέξεις! 

The tulle dress

Το τούλι κάνει δυναμική είσοδο στη γκαρνταρόμπα σου τον φετινό χειμώνα. Σε εμπριμέ pattern κερδίζει extra έδαφος και σου χαρίζει μια εμφάνιση για να παρτάρεις μέχρι το πρωί. Σε ιδανικό μήκος και ύφασμα που χαρίζει άνεση αλλά και coolness, θα το λατρέψεις κάθε στιγμή που θέλεις να ξεχωρίσεις τον φετινό χειμώνα. Αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί, αν θέλεις να φοράς τις τάσεις πριν από όλους τότε αυτό το φόρεμα φτιάχτηκε για εσένα. 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της