Skip to main content

STREET STYLE

Μπες στα παπούτσια της Emily Ratajkowski!

Κάνε τις πιο hot επιλογές για sexy look όλη μέρα! 



Ναι είπαμε ωραίες οι μπαλαρίνες δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου. Όμως αν θες να δείξεις sexy θηλυκό σε κάθε σου βήμα και ειδικά τις νύχτες των γιορτών, τότε οφείλεις να πάρεις έμπνευση από τη μετρ του είδους που πρόσφερε μια σειρά από hot εμφανίσεις στους θαυμαστές της, φορώντας μερικά από τα πιο μοδάτα παπούτσια της σεζόν. 

Όπως καθε It κορίτσι που σέβεται τον τίτλο του και την εικόνα του, τόσο η hot Emily, η Kendall Jenner, όσο και η Gigi Hadid τον τελευταίο καιρό φαίνεται να ορκίζονται σε ένα ζευγάρι μαύρα λουστρίνι slingback με λεπτομέρειες από μαύρα λουράκια, δημιούργημα πασίγνωστου επώνυμου οίκου του εξωτερικού. 

Τόλμησέ το καθώς ο καιρός καλά κρατεί και συνδύασέ τα με ό,τι πραγματικά αγαπάς. Φαίνονται υπέροχα με ένα παντελόνι γραφείου σε στενή γραμμή, που αφήνει ελαφρώς ακάλυπτους τους αστραγάλους, με φορέματα ακόμα και με μίνι φούστες. 

Η Emily που ανήκει επάξια ανάμεσα στα πιο καλοντυμένα κορίτσια της εποχής της σε άλλη πρόσφατη εμφάνισή της φόρεσε ένα ακόμα top ζευγάρι που μας έκανε να ζηλέψουμε το άπαιχτο look της. Συνδύασε ένα μάλλινο oversized κόκκινο φόρεμα με v λαιμόκοψη και μαύρες ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, σε ανάγλυφο κροκό με εντυπωσιακή μύτη. Το σύνολο απογείωσε ένα απλό μαύρο τσαντάκι και χρυσοί κρίκοι για λάμψη. 

Η Emily έχει μιλήσει πολλές φορές στους δημοσιογράφους για το στιλ της. Τον Ιούνιο του 2022 σε μια συνέντευξη στο PopSugar είπε πως της αρέσει να φοράει αθλητικά παπούτσια με ένα φόρεμα, ειδικά το καλοκαίρι τις ζεστές μέρες της Νέας Υόρκης καθώς είναι η πιο άνετη, αλλά και κομψή εμφάνιση που μπορείς να κάνεις. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μια τσάντα και τα απαραίτητα κοσμήματα, το look μεταμορφώνεται από casual σε sexy. Μια μεγαλύτερη τσάντα κάνει το σύνολο πρωινό, ενώ με κάτι μικροσκοπικό, μπορεί να δείχνει υπέροχο και τη νύχτα.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της