Skip to main content

STREET STYLE

Emily Ratajkowski: Η denim skirt της δημιουργεί το πιο hot σύνολο για την εποχή!

 Πάρε έμπνευση για το τέλειο φθινοπωρινό look στη πόλη!



Για την Emily Ratajkowski το στυλ είναι τρόπος ζωής. Ωστόσο όπως αποδεικνύει και η ίδια με τις εμφανίσεις της, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό σε μια καλά δομημένη γκαρνταρόμπα, από basics κομμάτια που θα φοράς ξανά και ξανά, θα σου προσφέρουν άπειρους συνδυασμούς και θα σε πηγαίνουν παντού από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Συνηθισμένη στο να δημιουργεί τάσεις με κάθε της εμφάνιση τόσο σε επίσημα event, όσο και στη δική της καθημερινότητα, δίνει έμπνευση για ακαταμάχητα outfit που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο φακός τσάκωσε το μοντέλο και ηθοποιό, με ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο που σίγουρα δεν αφήνει ασυγκίνητη καμία! Τόσο ιδανικό για την εποχή, άνετο και στιλάτο, ότι ακριβώς χρειάζεται για τις πρωινές ή απογευματινές βόλτες μας στην πόλη. 

 

Photo Credits: @Gotham

Η Emily πρόσθεσε μια νότα φρεσκάδας στη γνώριμη τζιν φούστα, τόσο με τον συνδυασμό, όσο και με τη επιλογή της στο συγκεκριμένο μήκος. Εδώ να προσθέσουμε ότι η midi denim φούστα είναι must για φέτος και το ιδανικό item για μια μεταβατική εποχή όπως το Φθινόπωρο. Γιατί είναι τόσο αγαπημένη όμως η demim φούστα; Μα φυσικά γιατί αποτελεί από τα πιο hot πασπαρτού κομμάτια, που αξίζει να έχεις στη ντουλάπα σου αφού μπορεί και σετάρεται σχεδόν με τα πάντα. 

Ακολούθησε το παράδειγμα της Emily, αν θέλεις να δημιουργήσεις μια trendy εμφάνιση επιλέγοντας items που παραπέμπουν στην εποχή και δημιουργούν ένα σούπερ επίκαιρο εποχιακό look. Προτίμησε ένα απλό λευκό μπλουζάκι για από μέσα, casual μπότες δερμάτινες με τετράγωνη μύτη μέχρι το γόνατο, μια φαρδιά ζώνη με μεταλλική αγκράφα και φυσικά ένα ακόμα statement κομμάτι της σεζόν, τη δερμάτινη καμπαρντίνα. 

Αν δεν έχεις βάλει ακόμα στο συρτάρι σου μια τζιν φούστα είναι καιρός να το κάνεις. Επένδυσε σε μια με σκίσιμο μπροστά στο ιδανικό μήκος για το σώμα σου, ώστε να σου προσφέρει άνεση στις κινήσεις αλλά και sexyness. Απόφυγε οπωσδήποτε να τη συνδυάσεις με γόβες ή μπαλαρίνες, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από αυτό που ζητάς.

Ένα look που θα σε πάει στο γραφείο στιλάτη και κομψή, για shopping ακόμα και τις πιο βροχερές ημέρες, καθώς και σε απογευματινές υποχρεώσεις που θέλεις να καταπλήξεις με το στυλ σου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της